Один на мільярд: поліцейський влучив точно в канал ствола пістолета грабіжника

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Одна з куль поліцейського влучила точно в канал ствола пістолета злочинця і заклинила зброюОдна з куль поліцейського влучила точно в канал ствола пістолета злочинця і заклинила зброю

Минулої зими в місті Аврора, штат Колорадо, на помічника шерифа Хосе Рамона Маркеса напали двоє озброєних грабіжників. Маркес, одягнений в цивільне, приїхав до своєї дівчини, і на парковці біля будинку до нього підійшли злочинці у масках і наказали віддати гаманець.

Один з грабіжників дістав пістолет Springfield XD .40 і пересмикнув кожух-затвор. Поліцейський миттю дістав і свою зброю калібру .45, але злочинець вистрілив першим. Він поранив поліцейського в живіт і пах, але Маркес теж маху не дав – одна з його куль влучила злочинцеві у ногу, а ще одна увійшла просто в канал ствола пістолета і заклинила зброю. Загалом злочинець вистрілив 12 разів, а коп – 4.

Грабіжникам вдалось утекти, але незабаром один з них, 17-річний Джаліль Мешеша, звернувся до служби порятунку і повідомив, що в нього стріляли. Поліцейські, що прибули на виклик, знайшли неподалік його пістолет. Патрони збіглися із тими, які були випущені у Маркеса. Також там знайшли і вкрадений автомобіль з маскою і рукавичками всередині. Другий підозрюваний все ще переховується.

Підлітку вже поставлені серйозні звинувачення, зокрема замах на життя поліцейського. Наразі Маркес проходить реабілітацію у лікарні.

One-in-a-billion-shot: Colorado deputy fires a bullet into suspect’s gun barrel- TomoNews

Інструктор центру Active Shooter Response Джиммі Грем, який вважається себе непоганим стрільцем, спробував відтворити цей постріл, але йому не вдалось. Він влучив лише у верхню частину дульного зрізу, намальованого на мішені револьвера.

«Такий постріл трапляється один на мільярд», – кажуть колеги Маркеса.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 2373 , Коментарів: 6 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (6)

  • 18.07.2016 09:15
    #
    - 0 +

    Совпадєніє? Нє думаю... (с)

  • 18.07.2016 09:42
    #
    - 0 +

    Прорыв из параллельной вселенной (Х\Ф "Особо опасен") :-)

  • 18.07.2016 14:34
    #
    - 1 +

    В тот день Господь был на его стороне.

    • Какая там сторона?! Чуваку напрочь отстрелили яйца с хером, после этого попадание в канал ствола будет очень слабым утешением!

  • 25.07.2016 10:47
    #
    - 0 +

    Как бы мы ни хвалили полицейского, ему просто очень повезло и такое попадание - случайность.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати