Кількість виданих дозволів на приховане носіння зброї в США б'є всі рекорди

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

concealed handgun permitsconcealed handgun permits

Американський центр CPRC, який вивчає стан боротьби зі злочинністю у країні, опублікував свіжу щорічну доповідь про кількість виданих дозволів на приховане носіння зброї.

Пропонуємо вашій до вашої уваги кілька цікавих фактів з цієї доповіді.

На карті синім виділені топ-10 штатів за кількістю дорослого населення із дозволами на приховане носіння (сюди не зараховані штати, де для прихованого носіння зброї не потрібно отримувати дозвіл). Зеленим виділені штати, де для прихованого носіння зброї не потрібно отримувати дозвіл.

concealed handgun permitsconcealed handgun permits

За час президентства Обами в США було видано 14,5 млн. дозволів на приховане носіння зброї, що на 215% більше, ніж у 2007 році. Тільки за 2015 рік ця кількість збільшилася на 1,73 млн, а за 2014 рок – на 1,69 млн.

6,06% дорослого населення США мають дозвіл на приховане носіння зброї.

У 10 штатах у понад 10% дорослого населення є дозвіл на приховане носіння зброї. В Індіані цей показник найвищий – 15%.

У штатах Флорида, Пенсільванія і Техас мешкая по мільйону активних власників дозволу на приховане носіння зброї.

В 11 штатах для прихованого носіння зброї не потрібно отримувати дозвіл. Тому збільшення видач дозволів на приховане носіння зброї не може показати справжнє зростання кількості громадян зі зброєю.

У період між 2012 та 2016 роками, в деяких штатах, де показники різняться по статі, кількості жінок з дозволами на приховане носіння зброї зросла вдвічі більше, ніж чоловіків з дозволами.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 429 , Коментарів: 2 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 29.07.2016 08:58
    #
    - 0 +

    Интересно статистика преступлений по штатам ,где много оружия у населения с разрешениями и штаты свободной продажи,тогда и аналитика интересная будет.

  • 29.07.2016 19:15
    #
    - 1 +

    Нормальная реакция адекватных граждан на события насильственного характера в отношении людей , имевших место на нашей планете за последнее время , в отличии от стран Евросоюза , где в связи вышеупомянутыми событиями предлагают ужесточить оружейное законодательство , с целью существенного ограничения возможностей граждан защищать себя от подобных проявлений насилия с помощью КНО . Господи благослови Америку . Зорян внемли голосу разума , докажи , что ты не зря носишь свой ГЛОК .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати