Вся правда про травми, що пов'язані з вогнепальною зброєю

| Техніка безпеки, Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin
По-русски

З 1991 року кількість ненавмисних вбивств за допомогою зброї становить 0,5% від загальної кількості усіх ненавмисних смертей в СШАЗ 1991 року кількість ненавмисних вбивств за допомогою зброї становить 0,5% від загальної кількості усіх ненавмисних смертей в США

Одним з аргументів, який часто використовують противники зброї – це травмонебезпека вогнепальної зброї. Якщо на стіні висить рушниця...

Зрозуміло, що зброя призначена для руйнування і вбивств, але в умілих руках вона безпечна як для самого стрільця, так і для інших людей.

Щоб підтвердити це твердження, Національна федерація стрілецького спорту США (NSSF) склала стислий звіт, який засновано на даних Центра з профілактики і контролю захворюваності США та Національної ради з техніки безпеки.

Отже, з 1991 року кількість ненавмисних убивств за допомогою зброї постійно знижується. Ця цифра настільки маленька, що її навіть округлили до 0,5% від загальної кількості усіх ненавмисних смертей в США. Саме «ненавмисних», адже багато хто вважає власників зброї дуже небезпечними і безвідповідальними людьми.

Мисливці – це одні з найвідповідальніших громадян Мисливці – це одні з найвідповідальніших громадян

Мисливці – це одні з найвідповідальніших громадян, що суворо дотримуються усіх правил техніки безпеки. Так, вони вбивають, але їхні жертви – це дичина, і для того, щоб трохи зменшити тиск уряду на себе, вони часто підтримують різні ініціативи, як, наприклад, вимогу до всіх мисливців проходити курси безпечного поводження зі зброєю тощо.

Травми, що пов'язані з необережним поводженням зі зброєю – це завжди неприємно, але їхня кількість і поряд не стоїть зі спортивними травмами. Вони складають лише 0,04% від загальної кількості спортивних травм. У боулінгу, наприклад, 0,06%. В одному тільки американському футболі за 2011 рік спортсмени отримали 467 тис. травм. За той самий рік на полюванні було травмовано 6,759 осіб.

 В американському футболі співвідношення травма/людина становить 1 до 19 В американському футболі співвідношення травма/людина становить 1 до 19

Співвідношення травма/людина також має важливе значення. На полюванні, пересічно, травма трапляється у одного на 2,439 учасників. Виходить, що полювання – один з найбезпечніших видів спорту. В американському футболі ця цифра становить 1 до 19. Друге місце з безпеки посідає стрільба з лука, потім біг, боулінг... Тобто ризик отримати травму на боулінгу вищий, ніж на полюванні.

Від небезпечного поводження зі зброєю в домі гине 0,07% громадян від загальної кількості смертейВід небезпечного поводження зі зброєю в домі гине 0,07% громадян від загальної кількості смертей

Що ж до смертності вдома, то від небезпечного поводження зі зброєю гине 0,07% громадян від загальної кількості смертей. Смерть від утоплення – 1,7%. На вулиці від необережного поводження зі зброєю гине 0,05% громадян, від автомобілів – 27,9%, від отруєння – 27,3%.

Отже наступного разу, коли котрийсь розумник скаже вам, що зброя – призвідник до всього лихого і що у громадян не має бути права на самооборону, розкажіть йому всю правду про смертність від необережного поводження зі зброєю.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 800 , Коментарів: 3 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (3)

  • 17.08.2016 10:02
    #
    - 6 +

    Толковий сейф і вміст сейфу на фото!

    • 17.08.2016 11:29
      #
      - 0 +

      Крепления для пистолетов, можно было бы придумать получше

    • 17.08.2016 11:31
      #
      - 2 +

      Сразу видно - нет проблем у них с патронами. Запасов на одни пострелушки......


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати