На Донеччині поліцейським вчинили перевірку озброєним нападом

| Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

За легендою навчань співробітникам поліції було відомо про можливий напад невідомих осіб, умовних злочинців, з метою захоплення зброї.За легендою навчань співробітникам поліції було відомо про можливий напад невідомих осіб, умовних злочинців, з метою захоплення зброї.

Після нападу та вбивства патрульних у Дніпрі, керівництво поліції Донецької області вирішило перевірити свої підлеглих. Так на стаціонарному посту поліції Мангуша провели чергові навчання для керівників двох підрозділів Маріуполя і Волноваського відділу.

Також були запрошені журналісти, які зафіксували ці навчання на відео.

"Мета – показати наочно як необхідно нести службу, щоб співробітники поліції на аналогічних стаціонарних постах не наражалися на небезпеку", – йдеться у повідомленні.

За легендою навчань співробітникам поліції було відомо про можливий напад невідомих осіб, умовних злочинців, з метою захоплення зброї. Але не уточнювалися час і подробиці.

На Донеччині поліцейським вчинили перевірку озброєним нападом

"Невідомі на двох автомобілях з різних напрямків дороги одночасно під'їхали і вчинили напад на співробітників поліції, які в цей момент перевіряли проїжджаючий транспорт. Результат: в реальних умовах тільки один поліцейський встиг застосувати зброю", – повідомляє Аброськін.

Такий результат відразу ж на місці проаналізували керівники територіальних підрозділів та вказали на помилки, які допускали співробітники, а також показали, як потрібно правильно діяти в аналогічних ситуаціях. Вони, в свою чергу, мають провести навчання своїх підлеглих.

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 30.09.2016 15:56
    #
    - 8 +

    ...а вот теперь возникает вопрос.
    Если бы было разрешено оружие самообороны, то существовала бы вероятность что добропорядочные граждане, у которых "у каждого пистолет" ввязались бы в перестрелку и постреляли бы "нападавших". И сели бы.

    У этих дебилов хватило ума проводить учения в присутствии гражданских лиц, которые испытали стресс. А ведь у кого-то сердечко могло сдать, дети в машине испугались бы...

    Дебилы, мля.
    Извините.

  • 30.09.2016 15:57
    #
    - 4 +

    о_О патрульні було озброєні холостими?

  • 30.09.2016 18:23
    #
    - 6 +

    Феерично , ну , что можно ещё сказать по данному факту , тренинги и состояние тонуса это безусловно необходимо , но зачем подвергать граждан стрессовым ситуациям и так хватившим их через край , особенно те кто проживает в непосредственной близости от проведения БД . А если бы в ближайшем окружении от участников тренинга оказался вооружённый той же помпой 12 калибра законопослушный , неравнодушный гражданин , воспринявший атаку на полицию всерьёз и открыл бы огонь на поражение , убив или покалечив кого то из псевдопреступников . Кто отвечал бы в таком разе за это ? Такое ведь реально могло произойти , думали ли об этом организаторы подобных ( реалистических ) учений , не уверен . ИМХО .

    • 30.09.2016 23:57
      #
      - 1 +

      Вот поэтому МВД и против КНО для граждан. Что на такие выкидыши мусорского мозга не будет адекватной реакции.

  • 30.09.2016 20:49
    #
    - 0 +

    Епічні е-е-е поліцейські, особливо верхівка, яка, як відомо, гниє інтенсивніше.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати