Комплекти магазинного живлення для рушниць Mossberg від компанії Adaptive Tactical

| Рушниці, Амуніція та боєприпаси | Автор: Ярина Ковач
По-русски

Конверсійні комплекти від Adaptive TacticalКонверсійні комплекти від Adaptive Tactical

Компанія Adaptive Tactical вже певний час займається розробкою власних варіантів рушниць Mossberg та Mossberg Maverick. І ось тепер, нарешті, вона збирається продавати конверсійні комплекти людям, які мають рушницю і бажання додати до неї адаптер магазина.

Конверсійні комплекти, які отримали назву Sidewinder Venom, працюють з п'ятизарядними коробчастими магазинами так само як і з десятизарядними барабанними магазинами. Конверсійні комплекти також дають можливість змінити модульну збірку цівки, щоб міняти напрям кріплення пістолетної рукоятки на 3- та 9-годин або понижувати та зміщувати вліво або вправо для більшої ергономічності рукоятки.

"Відгуки на наші модернізовані рушниці були вражаючими", - сказав генеральний директор Adaptive Tactical, Джим Бентлі у прес-релізі. "Ми зробили наступний крок і включили ті ж самі досягнення до наших конверсійних комплектів для домашнього монтажу. Ми раді зробити їх доступними для ентузіастів, які вже мають рушниці Mossberg".

Компанією Adaptive Tactical розроблено дві основні версії комплекту Venom. Одна з яких постачається з п'ятизарядними коробчастими магазинами, інша, яка йде з десятизарядними барабанними магазинами і є більш популярною версією, Venom-SE, включає в себе регульований приклад у стилі M4 на додаток до десятизарядного барабану.

Конверсійні комплекти від Adaptive TacticalКонверсійні комплекти від Adaptive Tactical

Комплекти Venom-5 та Venom-10 будуть наявні тільки в матово-чорному кольорі, в той час як Venom-SE постачатиметься в різних камуфляжних обробках, включаючи A-TACS, Multicam, Desert Digital, а також чорний. Інші шаблони можна буде замовити через спеціалістів гідрографічного друку компанії Adaptive Graphx.

Конверсійні комплекти мають досить справедливу ціну. Комплект Venom-5 коштує $220, Venom-10 оцінений у $280, Venom-SE має ціну $340 у чорному варіанті та $400 в камуфляжі. Комплекти призначені для використання з рушницями Maverick 88 та 500, 535, 835 та 590-серії Mossberg 12-го калібру.

Якщо ж ви ще не маєте рушниці, компанія Adaptive Tactical продовжує виготовляти повний комплект вогнепальної зброї. На даний час пропонуються дві версії: модель з пістолетною рукояткою Maverick Sidewinder Venom 88 з п'ятизарядним коробчастим магазином за ціною $600 у чорному кольорі та $660 в камуфляжі; та модель з регульованим прикладом Maverick Sidewinder Venom 88 з десятизарядним барабанним магазином за $650 в чорному кольорі та $720 у камуфляжі.

Магазини, з іншого боку, мають відносно високу рекомендовану роздрібну ціну - $60/$80 за коробчастий магазин на 5 патронів (чорний/камуфляж) та $130/$150 для барабанів на 10 патронів (чорний/камуфляж). Знову ж, це рекомендована роздрібна ціна, через деякий час у дилерів можна буде знайти потрібні вам моделі дещо дешевше.

1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • 05.06.2013 12:00
    #
    - 0 +

    Затейники!!! интересная разработка - идея с рукоятью перезарядки под углом понравилась - так гораздо удобнее - только профиль ружья правда "раздувается". Хотя, рукоять - отъемная... не сильно критично при транспортировке

  • 05.06.2013 12:12
    #
    - 1 +

    "оно то такі да... но такі нєт" :) а яка вага цьєї всієї конструкції? чи варта шкірка вичинки????? чи працює при цьому трубчастий магазин??? чи можлива дозарядка, окрім як безпосередньо в патронник????


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати