У Миколаєві поліцейський вимагав хабаря за оформлення дозволу на зброю

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

У Миколаєві поліцейський вимагав хабаря за оформлення дозволу на зброюУ Миколаєві поліцейський вимагав хабаря за оформлення дозволу на зброю

У Миколаєві 26-річний інспектор дозвільної системи одного з районних відділів поліції погодився сприяти в отриманні дозволу на зброю місцевим мешканцем лише за окрему плату.

До Центрального відділу миколаївської поліції звернувся один з місцевих мешканців, щоб отримати дозвільні документи на гладкоствольну зброю і травматичний пістолет.

Хоча заявник не мав правових підстав для дозволу, однак, працівник відділу превентивної діяльності запевнив, що допоможе у цьому питанні, але не безкоштовно. Зійшлися на сумі у 6,5 тисяч гривень.

Чоловік приніс інспектору обумовлені гроші двома частинами. На отриманні другої старший лейтенант поліції був затриманий співробітниками УВБ поліції та обласної прокуратури.

Вилучені коштиВилучені кошти

Неправомірні кошти були виявлені та вилучені у його службовому кабінеті. За вимагання та отримання хабара працівника поліції взято під варту, в порядку ст.208 КПК України. Йому загрожує ув'язнення на термін від п'яти до восьми років.

1,0 1 -1 4
Коментарів (9)

  • 12.10.2016 16:51
    #
    - 4 +

    цікаво як вони то ловлять - очевидно що це не завява того хто хотів отримати чи інспектора

    • 1 2
      12.10.2016 17:01
      #
      - 7 +

      Заява того з ким не поділився :-)

    • 12.10.2016 17:31
      #
      - 2 +

      Думаю просто підстава.

    • 12.10.2016 18:52
      #
      - 2 +

      Может в статье просто не указали, что тот, кто обращался, был сотрудником полиции и просто представился человеком, который, например, освобжден по УДО?

  • 12.10.2016 17:33
    #
    - 1 +

    Заївся инспектр став більше забирати собі, ніж на верх віддавати. Порахував що вище нiж вi тільки зірки, а крутіше тільки варені яйця. Тепер йому показали, що його місце біля параші. На його місце візьмуть більш зговірливого. Другий варіант через нього хочуть отримати інформації про більш високе керевнитство, боротьба кланів адже місце прибуткове.

  • Почему на фото размыто лицо героя? что бы не узнавали на улице после того как поделиться нажитым непосильным трудом и дело закроют?

  • 13.10.2016 00:48
    #
    - 0 +

    Як в 26 років можна стати таким безпринципним чмом?

  • 13.10.2016 11:41
    #
    - 3 +

    То воно зробило по недосвідченності, (вік не той, щоб набратися достатньо досвіду, хоча вчаться цьому вони досить швидко). Підстава однозначно, хтось зі своїх зазіхнув на "хлібне місце". Та й ціна в 6500 (десь 250 "бакинських"), не є занадто високою, "старі вовки", 400-600 зелених тільки за дозвіл на "орбіт" гилили (хоча інфа застаріла), а тут "повний сервіс за прийнятну ціну", на дві одигиці. І "дружинник-журналіст", і мабуть медкомісія й інші довідки.
    Можливо воно когось "підсиділо", тепер його. Система працює в "штатному режимі".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати