У Славутичі невідомий в камуфляжі відкрив вогонь по поліцейським

| Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

ЗАЗ Таврія  ЗАЗ Таврія

9 листопада в Добринському районі Славутича невідомий у камуфляжній формі викрав автомобіль ЗАЗ Таврія.

Згодом один з екіпажів патрульної поліція на одній з вулиць помітив вказане авто. Під час зупинки транспортного засобу водій вийшов з машини і відкрив вогонь по поліцейським, після чого втік.

Двох співробітників поліції доставили в лікарню. Зараз один з них перебуває у важкому стані – у нього поранення в область грудної клітини та спини. Другий правоохоронець отримав поранення ніг. Поліція проводить оперативні заходи, щоб затримати злочинця.

Прокуратура Київської області вже відкрила кримінальне провадження за замах на життя співробітників правоохоронних органів (ст. 348 КК). Зловмиснику загрожує від 9 до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

1,0 1 -1 3
Коментарів (7)

  • 11.11.2016 11:15
    #
    - 1 +

    Так а де новини про підготовку до мітингу ?

  • 11.11.2016 12:41
    #
    - 5 +

    Яким чином двоє поліцейських отримали поранення? Вони ж начебто повинні були обережно проводити затримання, а вийшло, що один злочинець відправив у лікарню двох підготовлених (?) співробітників силових структур. Як це розуміти?

    • 11.11.2016 12:46
      #
      - 6 +

      P.S. І як можна довіряти ТАКИМ правоохоронцям, коли вони якщо самі не грабують чи не дебоширять, то опиняються легкою мішенню для злочинців. Це ж уже друга пара за останній час яка постраждала від одного порушника? Чи їх насправді набагато більше? Що це за дітлахи у нас у силових структурах, вони що можуть бути тільки гарматним м'ясом чи бандитами?

      • 11.11.2016 18:38
        #
        - 0 +

        Авакян скажет, что это потому что нет презумпции правоты полицейского!

  • тут ребята скорее напротив - будут ныть типа смотрите итак стреляют, куда им еще оружие давать, тогда вообще друг друга перестреляют и пофиг что ствол 99,999999% нелегальный!
    кстати чем больше смотрю на события вокруг(убийство копов в Днепре и др.) тем больше похоже на спланированные действия против принятие закона и права на защиту

  • 11.11.2016 13:37
    #
    - 2 +

    массы схавают... просвещаем близких друзей , а телевизор делает свою работу


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати