У Псковській області РФ двоє підлітків обстріляли поліцейських і наклали на себе руки

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Підліток обстрілює поліцейськихПідліток обстрілює поліцейських

У Псковській області двоє школярів обстріляли поліцейських і наклали на себе руки. Підлітки опублікували на своїх сторінках у соцмережах однакові прощальні послання родичам.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, двоє школярів забарикадувалися в одному з будинків у селищі Струги Червоні (Псковська область) і спочатку обстріляли поліцейських, а потім наклали на себе руки.

Поліцейські вжили заходів з блокування ділянки місцевості і забезпечення безпеки громадян на прилеглій території, а також заходи зі знезброєння школярів і визволення їх із дому. Однак, незважаючи на всі зусилля, трагедії уникнути не вдалося. Підлітки наклали на себе руки.

Співробітники поліції перевіряли інформацію про місцезнаходження безвісти зниклого підлітка. Коли правоохоронці під'їхали до будинку, де імовірно перебував зниклий, по них відкрили вогонь із вогнепальної зброї.

Полное Видео снятое подростками устроившими стрельбу по полицейским и убившими себя

З'ясувалося, що підліткам вдалося розкрити сейф зі зброєю в приватному будинку, після чого вони обстріляли наряд поліції.

Також 15-річні підлітки зі Пскова розмістили на своїх сторінках у соцмережах послання до близьких, в яких висловлювали наміри покінчити життя самогубством. Пости підлітків "ВКонтакте" були однаковими, обидва звинуватили родичів у "руйнуванні психіки і життя".

На відео вони називають себе Бонні і Клайдом. Хлопець говорить, що у них закінчилися патрони. Також зазначається, що на згаданому відео хлопець також розповідає, що вбив двох собак і поранив матір своєї подруги в стегно, коли та намагалася пройти в будинок.

1,0 1 -1 1
Коментарів (12)

  • 14.11.2016 18:43
    #
    - 4 +

    Якби я був примушений весь час дивитись мордор-TV і проживати серед "скрєпних", то мабуть теж жити б не захотів.

  • 14.11.2016 19:10
    #
    - 2 +

    Гускіє нє здаюцца )

  • 14.11.2016 19:13
    #
    - 2 +

    Зброя використана . А навчити дітей, СЛУХАТИСЬ і поважати батьків небуло кому.
    То хто винен.. зброя чи батьки?

    • 14.11.2016 21:51
      #
      - 4 +

      Батьки теж мудаками бувають. Наприклад ця історія почалась якраз з побиття дівчинки її власними батьками "з виховною метою". То мудаки повинні були навчити слухатись і поважати мудаків? Важка ситуація, хворе суспільство, відсутня культура поведінки зі зброєю. Що тут скажеш - моска..росіяни :).

      • 15.11.2016 14:22
        #
        - 0 +

        Насколько я понял таб был не отец а отчим, былабы полноценная родная нормальная семья врят ли до такого бы дошло, девочка себе искала защиты и мужчину на стороне так как ее отчим не являлся таким эталоном.
        Все зло в людях идет с детства и в 99 процентах из конченной семьи.

    • 15.11.2016 14:26
      #
      - 2 +

      Скажу вам так, дети делают не то что вы им впариваете словестно а наследуют родителей т.е. начинают вести себя как родители, вот мы и увидели кто был их родителями.

      А избивать или чмырить/ругать на публике это лядская привычка со времен совка, унижение ребенка как способ воспитания. Если надо за что то поругать отвести ребенка в сторону или дома и провести беседу ну никак уж не на публике это форменное унижения я бы сказал это преступление против личности тем более еще не полностью сформированной.

  • 14.11.2016 19:18
    #
    - 1 +

    Ну , что менты они и в Африке менты , благодаря их профессиональным действиям малолетним безумцам , хапанувшим вискаря для куража , удалось покончить с собой . Загадочная русская душа , умом Россию не понять , интересно кто сказал ? На самом деле трагедия безусловно , упокой Господи их заблудшие , мятежные души . Глупышки .

    • 14.11.2016 23:14
      #
      - 0 +

      Надеюсь им там тепло, я бы даже сказал горяченько, туда им и дорога, ни капельки не жалко.

      • 15.11.2016 14:20
        #
        - 1 +

        А мне жаль их, судьба у них на 100 процентов сложилась бы подругому если бы папа и мама были у них нормальные и родные а не отчимы, простой пример того как растут дети в неполноценных семьях.

        • 15.11.2016 22:30
          #
          - 0 +

          Ну не знаю, я рос без отца, но чёт из двустволки по ментам не стрелял и дело тут не в том, что у меня помпа ХD

  • 15.11.2016 00:35
    #
    - 2 +

    Двумя дебилами меньше.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати