У тирі на Львівщині чоловік застрелився із автомата Калашникова

| Кримінал | Автор: Web admin

Магазин АКМагазин АК

На Львівщині 32-річний чоловік застрелився на території відпочинкового комплексу. Він поцілив у себе з автомата Калашникова, переробленого під мисливський карабін.

Ще на в'їзді охоронець звернув увагу, що гість поводиться дивно. Йому часто хтось телефонував.

Інструктор з клієнтом пішли до тиру. Чоловіку запропонували дрібнокаліберну або пневматичну зброю, але він попросив показати навчальний автомат. Інструктора це не насторожило.

«Зараз АТО, і людям цікаво подивитися на ту зброю, автомат, як він виглядає. Інструктор йому показував, в нього був магазин в руці, патрони він показував, як заряджаються. Він вихопив, штовхнув інструктора і побіг. Інструктор за ним, а він на нього почав направляти автомат, інструктор відбіг в бік, а він трошки далі і собі в район ока вистрілив», – розповів керівник комплексу Михайло Солом'янніков.

На Львівщині чоловік із автомата Калашникова застрелився на території відпочинкового комплексу

До приїзду швидкої чоловік ще був живий, однак до лікарні його не довезли. Після самогубства тир зачинили. За словами адміністрації, 50-річний інструктор надто болісно переживає те, що трапилось. На подвір'ї досі стоїть авто самогубці.

У поліції кажуть, що чоловік мав високооплачувану роботу, родину і маленьку дитину. «У нього була хронічна хвороба, він 8 місяців вагався щодо проведення операції, власне, сьогодні мало проводитись оперативне втручання. Це не була смертельна хвороба, але він перебував у такому неспокійному стані, у стані депресії», – розповів керівник слідства Пустомитівського відділу поліції Володимир Копотюк.

1,0 1 -1 1
Коментарів (6)

  • 23.11.2016 12:36
    #
    - -1 +

    Що за хвора уява видумала цей сюжет. Взагалі не реальна історія. Їхати в тир щоб покінчити життя самогубством, ви серйозно? Інструктор дістав не ММГ а бойову зброю з бойовими набоями а не макетами. Та ще якось умудрився ввідати її до рук не навченої людини яка зуміла повторити дії інструктора який показав як заряджати автомат. І ця ненавчена людина виконала ці дії із заряджання так швидко що інструктор нічого не міг зробити. Хтось із нормальних людей в це повірить?

    • 23.11.2016 15:56
      #
      - 1 +

      Ви не були там, якщо в 4 сезонах дотримуються безпеки більш-меньш, то в бухті все було простіше - ось карабін, це гачок, он мішень. Там зазвичай стріляли відпочіваючи по 5-10 набоїв задля розваги без великих заморочок.

      • 24.11.2016 16:22
        #
        - 0 +

        З сюжету йому запропонували пневмат чи мелкашку, отже у нього дозволу на зброю не було, а отже не було досвіду поводження із зброєю. То чому у нього в руках опинився АКМ? В історії велика маса не співпадінь. Кажу таке бо працюю слідчим на лінії "тяжких" (вбивства, тяжкі тілесні, розбої). Досвід є тому і висловив свою думку, мабуть дарма бо не знайшлось людей які підтримали мене, а отже без досвіду пишуть свою безграмотну думку без аргументів.

  • 23.11.2016 22:42
    #
    - 0 +

    От треба таке ...
    Як всі ненормальні люди міг кинутися під потяг, то він взяв на стрільбище пішов...

  • 24.11.2016 20:34
    #
    - 0 +

    Ну и хрен с ним, сам выбрал сам заимплиментил. У чувака был ребенок и жена, классный выход из ситуации


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати