Морська піхота США запропонувала зробити бої тихішими

| За кордоном, Силові структури, Аксесуари | Автор: Web admin
По-русски

Entire Marine Unit Suppresses All Their Weapons Entire Marine Unit Suppresses All Their Weapons

Морська піхота США запропонувала встановлювати глушники на всі типи стрілецької зброї. На думку військових суттєво підвищити якість управління військами на полі бою, адже бійці краще чутимуть один одного.

Через сильний шум під час інтенсивного бою, деякі бійці можуть не чути наказів. Крім того, загони не завжди діють щільною групою, в результаті командири не можуть віддати бійцям, з якими немає зорового контакту.

Військові вважають, що усне надання наказів можна суттево поліпшити, якщо зробити власну зброю тихішою. Наразі 2-а дивізія морської піхоти США, в межах експерименту, оснастила глушниками всю свою стрілецьку зброю – від пістолетів до кулеметів калібру 12,7 міліметра.

З «тихою» зброєю бійці беруть участь у різноманітних навчаннях. Зі слів генерал-майора Джона Лава, випадків, коли бійці через шум пострілів не чули накази, стало набагато менше. В результаті покращилася ефективність загонів.

Рішення про переведення всіх підрозділів морської піхоти США на використання глушників розглядатимуть за підсумками серії експериментів, які проведуть до кінця року. Яким саме буде рішення, сказати поки складно. Річ у тім, що глушники коштують дорого, знижують ресурс зброї, швидко перегріваються і можуть впливати на точність пострілу.

1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 25.11.2016 18:03
    #
    - 0 +

    Ага, теперь осталось нацепить глушники на пушки и сделать чтобы снаряды бесшумно взрывались ))))
    плюс добавить немного порохового заряда, чтобы компенсировать потерю энергии выхлопа газа забираемую глушником ))))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати