З’явились подробиці про погоню зі стріляниною в Одесі. Відео

| Силові структури | Автор: Web admin

Стрілянина в ОдесіСтрілянина в Одесі

З’явилось відео, як в Одесі поліцейські відкрити вогонь по грабіжникам під час затримання.

У відділі комунікації поліції Одеської області повідомили, що зловмисники скоїли наїзд на поліцейських, відмовившись надати документи для перевірки. В результаті наїзду працівники карного розшуку отримали тілесні ушкодження.

"5 грудня на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що біля ТЦ "Нова Лінія", розташованого на автодорозі "Одеса - Мелітополь", невідомі, які пересувалися на автомобілі BMW сріблястого кольору, намагалися відібрати сумку у жінки, погрожуючи їй предметом, схожим на пістолет. Отримавши повідомлення, оперативний черговий орієнтував на пошуки зловмисників весь особовий склад поліції Одеської області", - йдеться у повідомленні.

В Одесі поліцейські стріляли, щоб затримати небезпечну злочинну групу

В результаті оперативники Управління карного розшуку спільно з бійцями спецпідрозділу "КОРД" помітили вказаний в орієнтуванні автомобіль. В салоні знаходились особи, за описом схожі на нападників.

Стрілянина в ОдесіСтрілянина в Одесі

Під час перевірки на причетність до вчиненого злочину, поліцейські запропонували водію та пасажирам пред'явити документи. Однак водій не підкорився та на високій швидкості почав рух автомобілем вбік поліцейських, у результаті чого двоє працівників карного розшуку отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Вилучені предметиВилучені предмети

У зв'язку з цим правоохоронці здійснили кілька пострілів по колесах BMW, після чого їм вдалося затримати зловмисників. Ними виявилися вихідці з однієї з країн пострадянського простору віком 38, 28 та 40 років.

При огляді у одного з затриманих поліцейські виявили та вилучили пістолет "ПМ", сім патронів калібру 9 мм та 5 г марихуани, у його подільника - пістолет "Сталкер" з сімома патронами в магазині та 5 грамів марихуани.

Вилучені предметиВилучені предмети

Затримані перевіряються на причетність до інших подібних злочинів. Зараз вони вже підозрюються у вчиненні низки розбоїв та грабежів, а також стрілянини біля Київського суду м. Одеси.

Крім цього, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

1,0 1 -1 6
Коментарів (5)

  • 09.12.2016 12:59
    #
    - 9 +

    1:40 - "Давай покурим, б**дь"
    Весельчак)
    А, вообще, классический кавказский акцент и голос. Такое впечатление, что его Миша Галустян озвучивал)))
    Ну и отлично, что повязали красавчиков.

  • 09.12.2016 14:16
    #
    - 3 +

    А чому з-за керма ВДЕНЬ витягують одного (в шкіряній куртці), а вже аж УНОЧІ обшукують іншого (куртка не шкіряна)? Витягують і кладуть "акуратно", а під обшукуваними засохли калюжки крові? Це реконструкція? Але ж у "бокового пасажира" одяг не змінився..

  • 09.12.2016 22:49
    #
    - 1 +

    Сдается мне братья по оружию, что очень скоро, ветер переменится и мы обретем желанное.

  • 12.12.2016 11:02
    #
    - 1 +

    Коротше, показали (черговий?) спектакль із поганою режисурою. І водій таки змінився. Чорна шкірянка і синій светр під темно-сині джинси та чорні кеди (чи що воно є) із білими підошвами змінилися на тканинну чорну куртку, світло-сірий светр, чорну майку і світло-блакитні джинси, при чому з'явився капюшон і зникло хутро з комірця. Коротше, чудять панове правоохоронці. Обшук - взагалі нарізка, хто і що туди поклав - не встановити. Постріли на відео коли витягли водія і пасажир сам повільно виходить із піднятими руками (до речі, цікавий контраст - водія висмикнули, куртку на обличчя, а пасажир по суті сам вийшов) взагалі не зрозумілі.

  • 12.12.2016 12:10
    #
    - 1 +

    Крайне странное видео.
    Какая-то нарезка из оперативного видео и реконструкции (?). Но, почему тогда нет соответствующих титров, типа: "оперативное видео" / "реконструкция событий".
    Вот в том виде, как это видео преподнесено общественности создаётся впечатление "подставы": сначала задержание (в светлое время суток), а потом (по темноте) - выявление у задержанных оружия и наркотических веществ (кстати, упакованных в очень свежую бумагу формата А4). При этом внешний вид (одежда) одного из фигурантов совершенно отличается от начала видео. Неужто переоделся пока лежал в "браслетах", да ещё и капюшон одел (с руками за спиной)? И где его черная бейсболочка (наверняка "менты скрысили").

    Вот и думай теперь: это непрофессионализм пресс-службы или попытка "втюхать" подставу за "чистую монету". Осадочек остался крайне неприятный.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати