Фільм «Miss Sloane», який присвячений контролю над зброєю, провалився у прокаті

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Miss SloaneMiss Sloane

Фільм «Miss Sloane» від режисера Джона Меддена мав би стати сильним ударом по «жахливому збройовому лобі», яке уособлює Національна стрілецька асоціація США (NRA).

Незважаючи на агресивну рекламну кампанію і роздутий бюджет – картина виявилась на диво провальною.

Здавалося, що фільм зобов’язаний стати успішним, критики розхвалювали його на кожному кроці, а Асоціація іноземної преси Голлівуду вже номінувала Джесіку Честейн, яка зіграла головну роль, на Золотий Глобус.

Витративши на рекламу більше, ніж «Зоряні війни», «Стар Трек» і «Доктор Стрендж», фільм пересічно дивились 10 осіб на кінозал за день. Жоден з топ 200 фільмів цього року і близько не стояв із такими провальними результатами – 80 центів у мінус з кожного вкладеного в фільм долара.

Фільм розповідає про важку боротьбу жінки-сенатора зі злими політиками, які «хочуть продавати зброю» і для цього підкуповують і залякують усіх і вся. Але єдине, що пропонує зробити міс Слоун, це обмежити в правах законослухняних громадян, особливо бідних чорношкірих і латиноамериканців, котрі мешкають у кримінальних районах великих міст.

Варто зауважити, що на відміну від NRA – де пересічно член Асоціації жертвує 20 доларів, увесь антизбройовий рух – це кілька мільярдерів, що витрачають мільйони на спроби посилити умови збройового законодавства.

Наприклад, колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг за три роки витратив майже 50 млн. доларів на компанії політиків і організацію груп, на кшталт «Moms Demand Action», які регулярно змінюють свої назви і слогани, щоб не виглядати зовсім вже маргінально.

1,0 1 -1 5
Коментарів (7)

  • 29.12.2016 10:24
    #
    - 4 +

    Це - перемога!

  • 29.12.2016 10:59
    #
    - 12 +

    авакянчику стоит наградить актрису и всю съемочную группу нагрядняками за заслуги перед #неначасi

  • 29.12.2016 12:27
    #
    - 8 +

    Внесу свой вклад - тоже не буду смотреть :)

  • А я бы посмотрел, но только на шару - моих денег ЭТО не стоит. :)
    Врага надо знать в лицо.

    • 29.12.2016 16:56
      #
      - 3 +

      На кого там смотреть? Вы леволиберальной мрази не видели? :)

  • 29.12.2016 18:09
    #
    - 5 +

    NRA forever, хоплофобы не пройдут .

  • 29.12.2016 23:02
    #
    - 2 +

    Ну то нічого, отримає Джессіка Честейн замість глобуса щось інше - це нічого, зате люди залишаться із своїми людськими правами, а не з дулею від держави, як європейці, наприклад.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати