Поліцейські «вимили» підозрюваного з автомобіля за допомогою пожежного шланга

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Поліцейські «вимили» підозрюваногоПоліцейські «вимили» підозрюваного

У місті Анахайм, штат Каліфорнія, поліцейські зупинили автомобіль з розбитими фарами, за кермом якого сидів 33-річний Майкл Ентоні Перез. Водій відмовився вийти з автомобіля, натомість, продемонстрував поліцейським балон з газом і закурив сигарету.

«У балоні міг бути вибухонебезпечний газ. Він міг підпалити його. Тому ми придумали, як можна врятувати йому життя», – розповідає лейтенант Фред Лопез.

Поки поліцейські відволікали Переза розмовами, з іншого боку підкралися ще двоє офіцерів, розбили переднє бокове вікно, направили на підозрюваного пожежний шланг і пустили воду.

Потужний струмінь води відкинув його на заднє сидіння автомобіля. У цей час інші поліцейські спробували відкрити дверцята, але їх заблокувало. Потім поліцейські почали бити скло, але підозрюваний сам виліз через водійське вікно з предметом в руці, схожим на ніж.

Shocking: Perez BLASTED by fire crew SHOT dead by Police, California

На відео чути, як поліцейські кричать «у нього ніж» і намагаються скрутити його. Потім лунають два постріли, а перехожі кричать «навіщо ви в нього стріляєте?». Перший стріляв з пістолета, спорядженого «менш летальними» патронами, а другий – з бойового.

Переза госпіталізували з вогнепальними пораненням грудей, але наступного дня він помер. З місця події було вилучено два ножа. За словами поліції, у Переза було кілька звинувачень, що пов'язані з наркотиками і зброєю.

«Ми намагаємося використовувати «менш летальні» патрони, але це не завжди ефективно», – каже лейтенант Лопез.

Цим випадком зайнялася прокуратура округу.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 668 , Коментарів: 5 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 17.03.2017 12:32
    #
    - 1 +

    Я навіть в страшному сні уявити собі не можу, щоб на місці американських копів, зробили наші дилетанти з ребрендингової міліції!:(

    • 17.03.2017 13:58
      #
      - -5 +

      якби наші так зробили, стогін чули б і в штатах.
      п'яного мажора на бмв випадково застрелили так їх затуркали в еоментах під кожною новиною

  • 17.03.2017 12:38
    #
    - 0 +

    Ахахахахах, тільки що замітив довольну либу на лиці поліцейського, який почав тушити мексикоса водою, браво американським копам!:))))))))))))))))))))

  • 17.03.2017 18:45
    #
    - 1 +

    Уви Каліфорнія це не "справжній американський" штат, і у корів можуть бути проблеми. Але сподіваюся що здоровий глузд візьме гору.

  • 17.03.2017 21:20
    #
    - 0 +

    Щось у людини в житті пішло не так, якщо він так ганебно його скінчив.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати