Костянтин Лєснік: «Мій голос не продається, але я підтримаю будь-кого, хто ухвалить Закон про цивільну зброю і боєприпаси»

| Політики та зброя, Законодавство | Автор: Web admin

Фото зі сторінки facebook Костянтина ЛєснікаФото зі сторінки facebook Костянтина Лєсніка

Я аполітичний громадянин. І не тому, що лінивий, а тому що мій аналітичний склад розуму та знання історії все життя підказували мені, що досконалу, роками створену і відшліфовану систему може зруйнувати лише терор. Маю надію, що історичних прикладів приводити не треба?

А на терор я не згоден і не хочу класти своє життя і життя рідних заради сумнівних ідеалів.

Весь час вважав, що мій голос купити неможливо. І на вибори здебільшого не ходжу. Але зараз відверто заявляю, що проголосую і буду голосувати за ту партію, яка ухвалить законопроект 1135-1, який ще з весни 2014 застряг у славних кабінетах славного парламенту. Їм бо #неначасі!

Цей законопроект розробляли кращі фахівці юристи, інструктори, військові, спортсмени, більшість з яких я персонально знаю багато років поспіль і в їхній компетенції не сумніваюся ні на хвилину. Сам я також трошки приймав участь у його розробці. Дуже трошки.

Так ось – я гарантую свій голос на протязі 5 років тій партії, що його запровадить його в дію. Більше того, я впевнений, що ця партія, окрім мого голосу, після прийняття цього закону, гарантовано отримає 11%-25% голосів виборців.

Але це будуть "високоякісний електорат" – не бабусі за гречку, яким байдуже за кого і коли, а представники середнього класу – мислячі, незалежні люди, і підкупити їх неможливо.

Так що – давайте!

P.S. Якщо ще зменшите мито на вживані авто і розгоните податкову поліцію – отримаєте всі 40%

Автор: Костянтин Лєснік

1,0 1 -1 30
Коментарів (22)

  • 17.03.2017 14:27
    #
    - 10 +

    Я гарантую.

    • 18.03.2017 03:38
      #
      - 1 +

      Прокинулися? ... Добре. А тепер добра новина, така партія вже більш двадцяти років існуе і декларуе володіння зброєю для населення...
      Як би де хто був свідомим то вжеб давно по іншому жили.

      • 18.03.2017 09:48
        #
        - 1 +

        И таки позвольте вас спросить как звать ту партию? Я бы ее поддержал с удовольствием...

        • 22.03.2017 00:18
          #
          - 0 +

          ВО Свобода вже давно лобіює вільне володіння короткоствольною зброєю. Та і її депутати долучились до подання законопроекту 1135-1

          • 24.03.2017 09:26
            #
            - 0 +

            Я так и думал. ну к сожалению у указанной политсилы было множество огрехов. Чего только стоят перлы незабвенной Фарион (да-да, эту срань господню вам будут долго вспоминать...) Кстати ни разу не слышал из уст представителей указанной партии сколько нибудь значимой информации по вопросу легализации оружия. Может быть она просто прописана у них, "для галочки" - но целенаправленной компании по легализации у них не было и нет.

  • 17.03.2017 14:31
    #
    - 4 +

    1. ініціативу підтримую
    2. шкода що не ходите на вибори, так ви збільшує цінність голосу що продається за гречку і тд. і тп.

  • 17.03.2017 14:46
    #
    - 3 +

    Солидарен. Давно уже никто не выступал за действительно хорошие идеи.

  • 17.03.2017 14:49
    #
    - 5 +

    + 1. Тільки кількість прихільників може бути значно більшою ;))) бо ті 11% від Президента - не релівантні ;)))

    І пане автор, а я у Вас що - забанен на фб!?

    • 17.03.2017 16:10
      #
      - 0 +

      + 1. Тільки кількість прихільників може бути значно більшою ;))) бо ті 11% від Президента - не релівантні ;)))

      Оно-то да, но вот какой процент поставит принятие этого закона во главу угла, забыв обо всем остальном?
      Тут сложно прикинуть реальный процент.

  • 17.03.2017 14:53
    #
    - 5 +

    Поддерживаю и участвую.
    Более того я бы сказал что это правильно, принятые законы - это единственная "валюта" за которую могут и должны покупаться голоса избирателей.

  • 17.03.2017 14:58
    #
    - 3 +

    цілком підтримую

  • 17.03.2017 14:58
    #
    - 2 +

    Якось дивно автор допису пов’язує аполітичність і терор. Бути політичним активістом не означає бути терористом. Як, власне, не можна назвати аполітичністю пропозицію підтримати партію, котра проголосує за потрібний автору законопроект - це якраз яскрава політична позиція.

    • 17.03.2017 16:16
      #
      - 5 +

      Насколько я понял, автор ничего не связывает.
      Логика следующая: коррупционно-крышевальная олигархическая система в Украине "сложилась и отшлифовалась" и автор считает, что косметическими поправками (отдельными законами) делу не поможешь. Поламать систему можно только недемократическими и незаконными методами, которые автор называет "террором". А раз так, участвовать в игрищах, типа выборов, он не намерен.

  • 17.03.2017 15:06
    #
    - 5 +

    Цю ідею пхаю своїй жінці в вуха вже пів року. Вона в мене ініціативна тітка, знана в вузьких кругах.
    Але любою справою треба дійсно хворіти, інакше нічого не вийде. Це не зовсім те, що їй подобається. Нажаль.
    Дякую автору, що проявив таку потрібну ініціативу. Підтримую двома руками та ногами. Активно поширюю знання про зброю між всіма своїми знайомими, друзями, родичами. Деяких навернув на купівлю власної зброї. Тепер нас більше.
    Мій голос також буде належати подібній партії.

    • Шановне панство,чому Ви затюкуєте рідкіх коментаторів в слова яких існує логіка? Проєкт закону має великі проколи,наприклад довічне позбавлення на право володіння зброї за "носіння зброї в стані алкогольного сп"яніння" особисто вважаю ,що це перегиб-навіть в сучасних умовах цього нема,приклад минулого року був на колективному полюванні, в першому загоні підстрелив косулю ,вона була одна добута на 20 мисливців,звіря було достатньо, але люди "мазали" навіть з 3-5 метрів,розклались по "першій крові" ,особисто випив 50 грам ,бо ще й за кермом був,а через 5-6 години їхать 50 км до Киева на авто "особливої уваги" іноземна рееестрація,на морозі -5-7 С ніякого спяніння не відчув,потім два пустих загони і нарешті четертий де пішов сам в загон ,вискочило три кози і підбив одну,"в стані алкогольног спяніння" на відстані 2+ метрів швидкість цілі 50-60 км,і звичайно потім "свіжина і горілка",результат всі роз"їхались і добрались благополучно додому і диво "ніхто нікого не перестріляв" ,по цьому закону можна було приїхать і позбавить зброї 20 чоловіків.Аналогічно ви дома випили кухоль пива і пдстрелили "онупріенка " в дома,тож давайте будем "шить чоловікам статью про згвалтування тому ,що вони мають член в штанах",а жінкам з точністю тільки за їнше всі будуть сидіть в зоні і тоді заживемо.Покарання мусить буть невідворотним тільки за провину,а не за можливість її вчинить.А в нас так можуть за табе рідні чи подільники 100 лямів відвалить в"язуйся всправу не кілька лярдів,ні кури "бамбук".

      • Попраляюсь :2+ читать ,як 20+.на жаль не можливо редагувать коменти.З повагою до побратимів.

  • 17.03.2017 17:11
    #
    - 1 +

    1135-1 требует доработки. Прочтите "Висновок Головного науково-експертного управління". Со времен регистрации ПЗУ для рассмотрения ВРУ, никто его не дорабатывал, замечания не обсуждались. Есть много спорных моментов и замечаний, которые не учтены. Хоть и субьективно, но однозначно, проект Закона нуждается в дорабоике. Я против принятия Закона в указанной редакции!

    • 17.03.2017 19:47
      #
      - 8 +

      Необходимо принять хотябы в первом чтении, доработать и принять во втором. Сегодня шеколадный сказал : любителям оружия место на передовой ,,,,,,, НУ НЕ С..КА

  • 17.03.2017 17:12
    #
    - 10 +

    Камрады , а зачем поддерживать кого-то, неужели из всего нашего славного сообщества УАВО не найдутся достойные делегаты способные создать НАШУ партию , партию свободных людей Украины , владельцев огнестрельного оружия и не только . Думаю большинство камрадов поддержат эту идею . Зачем нам отдавать свои голоса кому-то и ждать от них позитива в решении нашего вопроса , если МЫ сами в состоянии сделать это . Регистрируем партию свободных людей Украины , заходим в парламент и принимаем ЗАКОН . Уверен у нас есть много достойных членов УАВО , как думаете камрады ? Возглавить партию как правоприемницу ассоциации может пан Георгий , думаю многие готовы оказать ему такое доверие . ИМХО .

    • 17.03.2017 23:35
      #
      - 2 +

      Может потому что работа депутата (как она задумывалась), это не только принять закон об оружии??

  • 17.03.2017 21:48
    #
    - 2 +

    Ну, НАРОД! Дійсно! Ну скілики ВИ можете голосувати за ҐАМНО! Чи Закон - критерій? КРИТЕРІЙ! Я - визначився! БПП + НФ -> ПНХ! (Бют'ні & Опоб'ні - по дефолту!). Всілякі "умнєнькіє" типу Луценка (прокурора) - хіба би підписаний Закон принесли! Думай! NO! - ҐАМНО!

  • 21.03.2017 12:41
    #
    - 0 +

    Підтримую!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати