Колишня працівниця правоохоронних органів накинулась з пістолетом на молодь та патрульних

| Силові структури, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

Вилучена у правопорушниці зброяВилучена у правопорушниці зброя

10 квітня у Кропивницькому патрульні затримали нетверезу жінку, яка намагалася вирішити конфліктну ситуацію за допомогою зброї. Раніше поліцейські отримали повідомлення від заявниці про те, що навпроти її будинку невідомі влаштували фотосесію.

Приїхавши на місце події, охоронці порядку побачили 51-річну жінку, яка чіплялася до молоді та висловлювалась в їх бік нецензурною лайкою. Заявниця мала явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На зауваження та вимоги заспокоїтися не реагувала. Вимагала, щоб всі забиралися геть, а також попередила патрульних, що вона «своя». Пізніше з’ясувалося, що жінка в минулому працювала у правоохоронних органах.

Громадяни повідомили патрульним, що жінка погрожувала їм предметом, схожим на пістолет. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у неї пістолет травматичної дії. Несподівано жінка почали чинити опір патрульним та намагалась втекти.

«У результаті конфлікту жінка схопилась за зброю та почала водити нею по капоту службового автомобіля, пошкодивши лакофарбове покриття. Після цього її було одразу затримано», - пояснив ситуацію інспектор патрульної поліції.

Подряпини на патрульній машиніПодряпини на патрульній машині

За образливе чіпляння до громадян, а також за невиконання законних вимог працівників поліції на жінку складено адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та 185 (Злісна непокора працівника поліції) КУпАП.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу для реєстрації пошкодження службового автомобіля та вилучення зброї. Громадянку доправили до міського відділу поліції. Справою займаються слідчі.

1,0 1 -1 5
Коментарів (7)

  • 12.04.2017 12:45
    #
    - 6 +

    а право владения на "пристрiй для вiстрилу гумових набоiв" у гражданочки было?

    • 12.04.2017 12:58
      #
      - 9 +

      Да она - "своя"!

      Ага, пока машину не тронула, то и ее не трогали... "своя", все-таки.

      • 12.04.2017 14:18
        #
        - 9 +

        Ну и что, что она сволом в лицо тыкает это же травмат. Ну и что она ущербное быдло, ей можно травмат она же своя.

  • 12.04.2017 23:33
    #
    - 5 +

    А погроза зброєю їй ніяк не інкримінується? Мабуть тому що "своя"?

  • 13.04.2017 09:42
    #
    - 0 +

    Т.е. она вызвала полицию? Где это было, в частном секторе или городе, почему дошло до оружия, кто и что снимал? Много непонятного кроме пьяной с пистолетом, о чем неоднократно напоминают.

  • 20.04.2017 04:23
    #
    - 0 +

    Це внутрішні відношення внутри МВС відповідно внутрішніх інструкций затв. внутришніми наказами та вказівками. Вам не обов'язково цім цікавитися.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати