Як добровольці тероборони вчилися стріляти. Відео

| Самооборона | Автор: Web admin

Як добровольці тероборони вчилися стрілятиЯк добровольці тероборони вчилися стріляти

У Волинській області наприкінці червня учасникам територіальної оборони області влаштували стрільбища, аби підняти рівень бойової готовності чоловіків, які нині є цивільними.

На військовий полігон Володимира-Волинського з’їхалися представники усіх районних комісаріатів, аби навчити добровольців усі районних загонів тероборони працювати із бойовою зброєю, відчути на практиці, що таке стрільба. Навчання організував Волинський обласний військовий комісаріат за підтримки громадського формування «БУГ». Останнє зокрема, забезпечило захід інструкторами (з бойовою підготовкою).

«Я вважаю, що ті люди, що відпрацювали ці навчання – вони готові до захисту нашої території, тому що це підрозділи територіальної оборони», – заявив заступник Волинського обласного комісара Володимир Дриженков.

Як добровольці тероборони вчилися стріляти

270 чоловіків вчились користуватися автоматами та кулеметами, пройшли базове навчання із ведення тактики бою та стрільби у різних бойових обставинах. Серед них були і фермери, і представники влади, і лікарі, і учасники АТО. Всі ці люди є добровольцями загонів територіальної оборони. Такі навчання відбуваються що три місяці і навчають цивільних добровольців базової воєнної справи.

«Ми дякуємо, тим керівникам обласного військового комісаріату, що дали нам можливість навчати хлопців», – коротко додав керівник «БУГу» Олександр Калюжний.

0,714285714286 1 -1 7
Коментарів (7)

  • 03.07.2017 17:17
    #
    - 1 +

    11 патронов, 5 очередью?

    • 04.07.2017 19:12
      #
      - 0 +

      Ага, вони ще й зараз стріляють лише чергами і тільки лежачи. А з пістоля - на 25 метрів зі стійки :). А про Купера, Фірбірна, Сайкса і Епплгейта навіть не чули.

  • 04.07.2017 16:11
    #
    - 2 +

    >>>На військовий полігон Володимира-Волинського з’їхалися представники усіх районних комісаріатів, аби навчити добровольців усі районних загонів тероборони працювати із бойовою зброєю

    Эти научат... Лучше бы дали возможность за деньги тренироваться на этих полигонах всем желающим. В разы больше пользы было бы.

    • 04.07.2017 19:08
      #
      - 1 +

      Підтверджую!
      Ви не уявляєте, наскільки проблематично іноді постріляти на полігоні(!) офіцеру(!!) зі своєї власної зброї(!!!). Типу, не передбачено регламентом і все таке. Окуні, коротше кажучи.

  • 10.07.2017 12:02
    #
    - 1 +

    Вот такие вот мнения солдат Цахал-а на эти "учения":

    Какое чЮдные фото. Кто не в курсе, по всей стране в Украине стартовали учения частей территориальной обороны. Этакий аналог амеровской Национальной Гвардии. 
     
    Тут одно попадание и пять трупов. Ладно, два, и три когда упадет первая двойка. Причем двигаться ещё можно, а вот стрелять... 
     
    pbs.twimg.com
     
     
    Тут все ещё [s]веселее[/s] печальнее. Бойца-девушку идущей третьей при попытке стрельбы ждет масса новых впечатлений. Я про то - если ей придется стрелять то автомат нехило так подпрыгнет.
    А если будет 2-3 выстрела то парень перед ней гарантированно получит пулю в затылке. Эти бойцы вообще пробовали идти и реально стрелять(холостыми)? А затем скажем повернуть влево?  :facepalm:
    Хотя о чем это я...  :wall:
    img=mediarnbo.org

    • 16.07.2017 10:19
      #
      - 0 +

      Видя фотки, сразу вспомнился Пётр 1 со своим потешным войском.

      Только вот отличие в том что у Петра были холостые (хотя по некоторым источникам один давался боевой) а если эти "шеренги" выйдут на РПКа у них не будит не каких шансов, даже если с РПКа стрелять одиночными.
      Одно дело группы захвата с спец подготовкой и снаряжением, а другое дело эти без спец тренировок и спец снаряжения.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати