У під’їзді київської багатоповерхівки застрелили продавця зброї

| Кримінал | Автор: Web admin

Вбивство на вул. ФлоренціїВбивство на вул. Флоренції

Поліція розшукує зловмисника, який у під’їзді київської багатоповерхівки застрелив чоловіка. Подія сталася у Дніпровському районі Києва, на вул. Флоренції.

В обідню пору у чергову частину надійшло повідомлення про те, що люди виявили у під’їзді мертвого чоловіка. Коли правоохоронці прибули на виклик, виявили у чоловіка вогнепальні поранення голови. Особа загиблого встановлена, це – киянин, 1956 р.н. З’ясували також, що чоловік мешкав у цьому підʼїзді.

За деякими даними, загиблий - колишній співробітник СБУ, який займався торгівлею зброєю. Як повідомили журналістам сусіди вбитого, до нього нібито прийшов клієнт, але не заплатив за покупку і вбив чоловіка. Вказується також, що чоловікові двічі вистрілили в голову з рушниці.

Поліцейські проводять огляд місця події, спілкуються зі свідками та очевидцями, оглядають прилеглу територію з метою встановлення камер відеонагляду. Зусилля оперативних служб спрямовані на встановлення зловмисника, який застрелив киянина.

Кримінальне провадження розпочате за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за вчинення якого передбачено до 15-ти років позбавлення волі.

На столичній Русанівці у під’їзді багатоповерхівки застрелили 62-річного чоловіка

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1424 , Коментарів: 9 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (9)

  • 04.07.2017 06:59
    #
    - 8 +

    За деякими даними, загиблий - колишній співробітник СБУ, який займався торгівлею зброєю. Ну кто бы сомневался? Один из самых прибыльных видов бизнеса. Проституцию и наркоторговлю контролирует конкуррирующая "фирма" - милиция (теперь вывеска поменялась, но не суть).

  • 04.07.2017 09:27
    #
    - 7 +

    Наслідки відсутності закону. Або, якщо точніше, - повне беззаконня в цьому питанні. Зброя все одно продається, але насамперед тими і тим, кому закон - до ср@ки. І покупці поводяться відповідно. Замість грошей - труп. Але - "не на часі!" Влада боїться, що після узаконення КС вона не зможе контролювати власників зброї. А зараз може?

  • 04.07.2017 10:06
    #
    - 0 +

    По-чім хоть продавав, сусіди не кажуть?

    • 04.07.2017 13:53
      #
      - 0 +

      Табличку з надписом "Продаж зброї" і прайс вкрали ще до приїзду правопохоронців. ))))

    • 04.07.2017 19:23
      #
      - 0 +

      Якщо за Калаш правив 3000$, то не дивно, що завалили. Жадібність - це погано :).

  • 04.07.2017 13:33
    #
    - 0 +

    Виникає питання, якщо він торгував зброєю, і про це знали органи, то чому він труп, а не підсудний? Чому не сидить?

    • 04.07.2017 13:55
      #
      - 3 +

      А хто його посадить? Він же з СБУ, це ж не те що історичні копії у гаражі майструвати, тут "дах" серйозний був мабуть. )))

  • ахренеть,вот это новость...прямо напротив моего подъезда:((а я думал что у нас здесь тихий райончик. Страшно теперь будет даже в магазин вечером выйти....

    • Страшно жить? Берите с собой в магазин свой калашмат от "Маяка" :) Не очень давно здесь была тема про чувака, который именно так и поступил :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати