У Києві грабіжники заволоділи сумою у понад два мільйони гривень

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці пограбуванняНа місці пограбування

Зловмисники розбили скло в автомобілі, бризнули газовим балончиком у в обличчя водію та пасажирці та відібрали у потерпілих сумку з грошима. За попередньою інформацією, сума збитку становить понад 2 мільйони гривень.

До подільських правоохоронців надійшло повідомлення, що на вулиці Верхній Вал скоєно розбійний напад. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та наряди патрульних.

Після прибуття на місце події поліцейські поспілкувалися з водієм "Шкоди". Він розповів, що разом із працівницею фірми вони поверталися із площі Льва Толстого. На території Подільського району до них під'їхав автомобіль "Інфініті", з якого вибігли невідомі чоловіки: вони розбили скло зі сторони водія і бризнули в салон з газового балончика, після чого вихопили із сидіння сумку з готівкою і втекли.

На місці пограбуванняНа місці пограбування

На момент прибуття поліції постраждалу жінку доставили до медичного закладу, а водій спілкується зі слідчими.

Вказану подію належним чином зареєстрували, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліція проводить комплекс розшукових заходів для встановлення та затримання правопорушників.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 05.07.2017 14:57
    #
    - 8 +

    "Вказану подію належним чином зареєстрували..."
    О! Тоді усе гаразд.

  • перевозить с собой 2 ляма в наше "мирное спокойное время" без оружия,либо без сопровождения вооруженной охраны??надо быть феерическим идиотом...тут несколько тысяч снимаешь порой в банке,и уже начинаешь переживать что б не приняли при выходе из банка кирпичом по голове....а тут 2 ляма....жееесть
    У меня такое ощущение,что если загнать всех сотрудников банка работавших того дня,в подвал,и каждому приложить акуратненько гарячий утюг к животу,то сразу можно будет выйти на исполнителей....без всяких там служебных расследований,которые будут тянуться еще несколько лет:))))

    • Пане Олександр,згоден частково з Вами про банківських працивників,але думаю існують ще кілька можливих інформаторів,щодо перевезення грошей ніяка охорона не допоможе якщо всі будуть знать що в Вас на кармані лям чи більше,основна безпечність це відсутність інфи, що в Вас є гроші і звичайно не постійні маршрути і менше балачок по "трубі" дуже багато слухають,вже навіть вайбер не гарантує конфіденційність.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати