На Київщині затримали озброєну банду рейдерів

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Зброя рейдерів Зброя рейдерів

Поліція затримала злочинну групу в Київській області. Шестеро зловмисників не допускали власників будинків в Гнідині на свою територію.

За повідомленням Нацполіціі України, в Київське облуправління Департаменту внутрішньої безпеки звернувся чоловік, який розповів, що невідомі особи не дозволяють потрапити в його будинок в Бориспільському районі Київської області.

Заявник зазначив, що місцева поліція не поспішає реагувати на його скарги з цього приводу. Працівники внутрішньої безпеки повідомили керівництву главку поліції Київської області, і слідчі Бориспільського відділу поліції по даному факту самоуправства почали кримінальне провадження по ст.356 КК України.

Зброя рейдерів Зброя рейдерів

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що заявник кілька років тому придбав земельну ділянку і будинок в селі Гнідин. За домовленістю людина дозволила певний час пожити там попередньому власнику. Однак, коли обумовлений термін закінчився, старий господар відмовився покинути будинок. Крім того, на території садиби з’явилася група невідомих людей, які всіляко перешкоджали законному власнику потрапити в будинок.

Більш того, в тому ж населеному пункті аналогічна ситуація сталася ще з одним власником нерухомого майна. Як і в попередньому випадку, і група незнайомців завадила чоловікові зайти в своє житло.

ЗатриманіЗатримані

Отримавши санкцію суду, оперативники Управління ДВБ Нацполіціі і працівники поліції Київщини провели обшуки на території будинків, господарських будівель і у дворах домоволодінь потерпілих власників.

В результаті правоохоронці затримали шістьох учасників злочинної групи. У них вилучили кілька одиниць зброї і боєприпаси до неї. Встановлено, що молодики віком 18-27 років прибули до Київської області з Сум, де вони відомі в кримінальних колах.

В даний час вилучену зброю відправлено на експертизу. Вирішується питання про кінцеву кваліфікацію дій учасників групи, з метою залучення їх до відповідальності. Тривають слідчі дії.

1,0 1 -1 3
Коментарів (10)

  • 06.07.2017 10:17
    #
    - 1 +

    Підкаже хто що за модифікація автомату ?

  • про 363 статью ни слова))

  • 06.07.2017 10:19
    #
    - 5 +

    >Заявник зазначив, що місцева поліція не поспішає реагувати на його скарги з цього приводу

    Что-то в резолюции нет ни слова о подельниках в "местной" полиции? Или там все неприкосновенны?

    • 07.07.2017 01:34
      #
      - 0 +

      Управління ДВБ Нацполіції працює тільки по поліцейським. Мабуть, не все пишуть.

  • 06.07.2017 10:25
    #
    - 2 +

    Раз менты вмешались, значит у них был "интерес". И он никак не связан с поддержанием законности...

  • 06.07.2017 10:34
    #
    - 0 +

    Мне одному оружие на фото сильно похожи на страйкбольные привода?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати