У Дніпрі водій підстрелив наркомана, який влаштував танці на його машині

| Самооборона, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

На місці події    На місці події

У Дніпрі біля будівлі Української православної церкви стався інцидент зі стріляниною через наркомана, який видерся на машину і почав на ній танцювати.

За словами очевидців, водій автомобіля Infiniti зупинився на світлофорі на вулиці Січових Стрільців перед перехрестям із вулицею Шевченка. У цей час дорогу переходив чоловік з другом. Несподівано він стрибнув на капот машини і видерся на дах.

На місці події    На місці події

Водій, який перебував у салоні авто з дружиною і маленькою дитиною, вийшов з машини, а буйний чоловік кинувся на нього з кулаками.

"Між чоловіками зав'язалася бійка, у результаті якої водій дістав травматичний пістолет і вистрілив нападникові у живіт, трохи нижче пупка. Чоловік, який стрибнув на дах, був в неадекватному стані й сам зізнався, що вживав наркотики", - розповів заступник командира батальйону №3 управління патрульної поліції Дніпра, лейтенант Костянтин Михайлець.

На місці події    На місці події

За інформацією поліцейських, власник Infiniti має всі документи на зброю і був повністю тверезим.

Що стосується агресивного наркомана, то з'ясувалося, що він приїхав у Дніпро на відпочинок з Одеси. У результаті конфлікту він отримав невелику травму живота, з якою був доставлений у 16 лікарню.

1,0 1 -1 5
Коментарів (12)

  • 31.07.2017 23:30
    #
    - 5 +

    Власника травмата визнають винним, стаття-хуліганство з застосуванням зброї, присудять умовно, позбавлять зброї

    • 01.08.2017 09:02
      #
      - 8 +

      Что печально.
      Если все в статье описанно правильно то водитель прав на все 100%

    • Власник інфініті VS накоман з Одеси- розклад сил не співставний.... Це той випадок, коли справедливість буде встановлено...

  • 01.08.2017 10:44
    #
    - 2 +

    Хм, жаль что в других статьях почти не уточняют возле какого именно здания случился инцидент)

  • 01.08.2017 13:57
    #
    - 3 +

    У нас в городе не все перекрёстки с нанесённой зеброй, на некоторых перекрёстках только "стоп линия" которая отчётливо видна под первыми колёсами на первой и третей фотографии.
    На видео видно что пешеходы переходят перекрёсток возле самого авто, не боясь полицию, а это как раз и подтверждает то что водитель заехал на пешеходный переход.

    Некоторые водители в таких случаях сигналят и матерятся пешеходов что они переходит дорогу по переходу возле самой машины а не обходит машину за пешеходным переходом. Что происходило в этой ситуации мне не известно, есть только предположения на основе тех ситуаций которые видел раньше ...

  • 01.08.2017 14:14
    #
    - 3 +

    пощастило наріку що розголос є. а так би і порішати могли б надовго за образу шановного громадянина. що і було б правильно. наркоманів треба стинати як в арабських країнах або стріляти як в Китаї

  • 01.08.2017 17:34
    #
    - 2 +

    Як побачиш наркомана-бий його як таракана)

  • 02.08.2017 14:03
    #
    - 2 +

    Хвилинку, а як идентефикувати наркомана?
    Може потрібна судова медєкспертіза? чи випіска з наркодиспансеру? мабудь у нього на лбу це прописано?
    Бо Ментам вірити я відмовляюся.

  • 02.08.2017 21:19
    #
    - 1 +

    Прості смертні на таких машинах не Їздять, і травматичну зброю можуть мати тільки особи, допущені до імператора. Так що не пощастило наркоману, накажуть по повній.

    • 03.08.2017 01:34
      #
      - 1 +

      На городском новостном форуме по этому поводу ветка появилась, если верить утверждения некоторых постоянных участников форума, то это произошло рядом с "будівлі Української православної церкви" (официальная версия) но по факту там раньше была больница для больных спидом, которую "сильно верующие" отхватили себе под церковь, аргументируя тем что раньше там была "исповедальня", а при создания союза её переделали в больницу ...

      Есть у нас в городе одна "православная церковь" если не ошибаюсь она называется "ковчег", её верующие больше чем наполовину являются "бывшими" наркоманами и освободившимися из зоны, и у них раньше были крутые покровители среди которых и бывший мер города (И. И. Куличенко) с администрацией, про их совместные аферы писать не буду так как это выходит за рамки темы ...

      Так же нередки случаи заступничества "церкви" по отношении к тем кто "сбился с пути истинного" ...

      Так что эта история может оказаться долго играющей, и закончиться покаянием верующего и его прощением, но в процессе всего этого длинного разбирательства, карманные журналисты вывернут суть происходящего так что им удастся получить заказанное общественное мнение по нужному вопросу.

  • 07.08.2017 09:52
    #
    - -1 +

    На фото видно, що машина заїхала за стоп-ліню. Не здивуюсь, як що пішохід йшовши по переходу випадково пройшовся і по капоту. Але поліціянти чомусь цього не побачили. Мабуть в інфініті дуже поважна людина була.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати