Самогубство руками поліцейських: автомобільна гонитва завершилася перестрілкою з сімома офіцерами

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Протистояння з сімома озброєними офіцерами завершилося тим, що в тіло Уотсона влучило 40 куль.Протистояння з сімома озброєними офіцерами завершилося тим, що в тіло Уотсона влучило 40 куль.

У місті Атлантік-Сіті, штат Нью-Джерсі, 27-річний Антокуан Уотсон зайшов у ресторан із пістолетом, через що відвідувачі викликали поліцію.

Інцидент трапився ще в 2014 році, але відео представили громадськості лише нещодавно, після завершення судових розглядів.

Коли приїхали поліцейські, Уотсон сів у свій автомобіль і спробував утекти від них, стріляючи з бокового вікна. На одному з перехресть автомобіль Уотсона зіткнувся із іншим джипом і зупинився.

Вийшовши з автомобіля із пістолетом у правій руці, Уотсон відкрив вогонь у поліцейських, після чого ті почали стріляти у відповідь. Протистояння з сімома озброєними офіцерами завершилося тим, що в тіло Уотсона влучило 40 куль.

Police Shoot Man 40 Times After High Speed Chase

Про мотиви такої поведінки Уотсона нічого невідомо. Суд визнав правомірними дії поліцейських.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 795 , Коментарів: 3 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (3)

  • 24.08.2017 18:12
    #
    - 3 +

    Отлично сработано--респект...
    у нас бы полицейские думали сначало,пока он бы убил человека четыре,потом выясняли бы чей он сын,и не депутат ли случайно,он бы убил ещё четверых,потом бы начали работать строго по инструкции,минус ещё четыре,--так что думаю Преступник бы сел в машину и уехал....

    • 25.08.2017 00:19
      #
      - 1 +

      ...Уехал бы. Но, лишь как следует отсчёлкав своими депутатскими корочками, носы уцелевших полицейских, после того, когда у него закончатся все патроны...

  • А люди в гражданском это вооруженные граждане или тоже офицеры полиции?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати