"Допоможіть, нас викрали й везуть убивати" - викраденим вдалося зателефонувати

| Кримінал | Автор: Web admin

Викраденим вдалося зателефонуватиВикраденим вдалося зателефонувати

Від чергового ДСНС до Головного управління Національної поліції Черкаської області надійшла інформація, що до них зателефонував чоловік та повідомив, що його разом з товаришем викрали.

Двоє невідомих зробили декілька пострілів в їхній бік, заштовхнули у вантажний фургон та повезли у невідомому напрямку. Також потерпілий розповів, що викрадачі наділи на голову мішки та зв’язали їх і сказали, що їдуть вбивати.

Терміново на Черкаській оперативній зоні було введено план «Перехоплення» та задіяно правоохоронців на розшук викрадачів. Під час відпрацювання прилеглої території, працівниками Черкаського відділу поліції було помічено підозрілий фургон, який порушуючи правила дорожнього руху на великій швидкості різко звернув з основної дороги у безлюдне місце на промислову зону.

Під час огляду місця події правоохоронцями також було знайдено два пістолетиПід час огляду місця події правоохоронцями також було знайдено два пістолети

Після переслідування вантажного автомобіля, черкаські правоохоронці затримали викрадачів, які були безпосередньо причетні до побиття та викрадення потерпілих. Відчинивши кузов, працівники поліції побачили скривавлених чоловіків, зв’язаних мотузкою, а на голові знаходились мішки.

Під час огляду місця події правоохоронцями також було знайдено два пістолети, якими викрадачі стріляли у чоловіків. Звільнених 31 річних потерпілих доставлено до Черкаської міської лікарні для надання першої медичної допомоги.

Як з’ясувалось викрадачами виявились місцеві жителі 40 та 32 років. Їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ними працюють слідчі. На даний час встановлюються всі обставини даної події.

За даним фактом Черкаським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.

Озброєних викрадачів людей затримано правоохоронцями Черкас

1,0 1 -1 6
Коментарів (5)

  • 22.08.2017 17:58
    #
    - 4 +

    Ну и как это воспринимать , как очередной эпизод криминальной хроники , которая нам нахрен не нужна ( что происходит в стране мы и так знаем ) , плешивый полковник рассказывает нам как задержали банду с оружием ( макарон пневматический и второй ствол сомнительного происхождения ) . Если бы это действительно были бандиты , похитившие людей , думаю у " терпил " не было бы шанса воспользоваться своим телефоном , похоже " черти" где-то , как-то накасячили и возмущённые граждане решили проучить их , что называется по своему ( мне так сдаётся ) . Мне не нравится , что это преподносится как очередной эпизод беспредельного вооружённого насилия в отношении граждан Украины ( с учётом понимания какое " оружие " использовалось при " захвате " ). Сами по ходу такой инфой формируем общественное мнение .

    • 23.08.2017 06:48
      #
      - 0 +

      Як це "второй ствол сомнительного происхождения"? Це ж "Форт-9"! Українського "происхождения". Скоріш за все травмат (бо бойових таких було випущено мало, ще й під рідкісний у нас набій "Kurz"). Більшість людей не розрізняють травмат і бойовий, і в подібній ситуації вважають, що загроза їхньому життю очевидна.

  • "За даним фактом Черкаським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років."


    До 5-ти лет? За похищение человека?)))) пхахахаха

    Интересно, что нужно сделать в Украине, чтобы получить пожизненное заключение?) Нужно похитить президента? Похитить и убить тысячу, человек? при этом, совершить несколько десятков терактов, угнать сотню машин, продать тонну наркоты, сбежать с места ДТП, украсть что-либо?

    В Германии, за похищение дают до 10 лет, во Франции - 20 лет. Латвия - до 10. Таиланд - от 15 до 20. Турция - до 10. КНР - свыше 10 лет.

    • 22.08.2017 21:59
      #
      - 5 +

      Ну, если бы жертвам в момент похищения удалось бы защитится и убить нападавших с пистолетами - вот и получили бы по пятнашке за умышленное убийство при превышении мер самообороны.
      Все просто.
      А так видишь, молодцы, в полицию позвонили, и она их спасла ! А мы тут наговариваем на полицию !

    • 23.08.2017 03:17
      #
      - 1 +

      Да, это же элементарно, Александр! Смело делайте всё, перечисленное в Вашем списке, отстёгивайте положенную долю нужным людям. И, вуаля! Получайте вожделенную "вышку". Условно...
      Тут важно помнить следующее: - Работая без откатов, А, равно, за попытку кражи фантика с фабрики "Рошен", вы, автоматически обретаете статус "отпетого уголовника, изувера и отморозка". И, при таком раскладе, неминуемо будете приговорены к "общественному порицанию". Посмертно...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати