У центрі Києва розстріляли чоловіка

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

У центрі Києва розстріляли чоловіка У центрі Києва розстріляли чоловіка

Ввечері в середу, 23 серпня, на вулиці Шота Руставелі в Києві був розстріляний чоловік.

Повідомляється, що чоловік був розстріляний із автомобіля Toyota, який зник із місця злочину.

Лікарі 20 хвилин намагалися врятувати життя людини, але вона померла на місці.

Поліція проводить слідчі дії.

Додано:

Поліція затримала чоловіка, причетного до вбивства іноземця в Києві. Зараз він спілкується зі слідчими.

Як розповіли в поліції, повідомлення про стрілянину в Печерському районі правоохоронці отримали близько опівночі. «На місці слідчо-оперативна група виявила труп чоловіка з численними вогнепальними пораненнями. Було відпрацьовано місце події, були встановлені свідки і відео з камер спостереження, що дозволило встановити автомобіль, на якому зникли злочинці, і ввести по місту план «перехоплення», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко. І вже через кілька годин був знайдений автомобіль, в якому затримали чоловіка.

«При огляді автомобіля виявили плями крові, гільзи та пошкодження від куль. В даний час чоловік затриманий, з ним працюють слідчі. Його затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають, збираються докази, встановлюються всі обставини події, встановлюються можливі свідки і мотиви вбивства, а також інші особи, які мали відношення до цієї події», - зазначив поліціянт.

Слідчі відкрили дві кримінальні виробництва: за фактом умисного вбивства - ст. 115 та за фактом заволодіння транспортним засобом (зловмисник втік на автомобілі потерпілого) - ст. 289 Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

У центрі Києва розстріляли чоловіка У центрі Києва розстріляли чоловіка

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 24.08.2017 16:59
    #
    - 4 +

    Все под контролем , уровень преступности продолжает иметь тенденцию к снижению . " Служить и защищать ".

  • 24.08.2017 18:59
    #
    - 6 +


    общество простых людей в Украине стало заложниками группки людей, которыеприросли к креслам ради персональной наживы, личной власти и удовольствий.

    нижние подчиненные четко понимая приоритеты начальства - гребут под себя как могут, не забывая делиться, думая, что это гарантия неприкосновенности.

    вот современная система МВД. Что для нас - спасение утопающих- дело рук самих утопающих.


    • 24.08.2017 21:28
      #
      - 2 +

      К сожалению, так было всегда. Тех, кто хотел служить, и, действительно, служил Народу - единицы. Все остальные - рвались к "корыту". Разница лишь в том, что раньше, всеми силами и средствами, старались избежать огласки, ради сохранения репутации. Сейчас же, избежать огласки - практически невозможно. Поэтому, и на огласку, и на репутацию - плюют, с высокой колокольни! Тем более, что, если даже Народ и возмутится, то, поскольку он разоружён, значит - не опасен...

      • 24.08.2017 23:21
        #
        - 1 +

        Янукович бы с вами поспорил.

        • 25.08.2017 01:19
          #
          - 2 +

          Согласитесь, Янукович, к счастью - не Путин. Тот бы, и глазом не моргнув, превратил бы всю Украину, во второй Новочеркасск.

    • 25.08.2017 11:15
      #
      - 1 +

      "общество простых людей в Украине, стало заложниками"...
      самих себя, что есть определяющая роль большинства??- как не способность решать вопросы и проблемы государства и ежели в стране, что то не так , значить большинство граждан с этим "не так", согласны, а это и есть воля народа в целом!
      Миллион дол. США собран??
      Инициативная группа из Украины прибыла в Евро парламент?
      В США?
      В различные международные комитеты и организации, борющиеся за права человека..?
      Нет и еще раз нет,так что Вы хотите, если даже собрать 100 000 страждущих принятия законов и добиться прав на жизнь украинцев, так и не нашлось, что бы собрать "вожделенную" сумму и запустить механизм борьбы на вне Украины, но за права украинцев.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати