Очевидці розкрили подробиці вибуху в центрі Києва

| Кримінал | Автор: Web admin

Вибух на вулиці ГрушевськогоВибух на вулиці Грушевського

Сьогодні, біля 14 години стався вибух на вулиці Грушевського в Києві. Свідок Юрій Хорт розкрив подробиці події.

"Важкопоранена жінка лежить на асфальті. Ще одна людина поранена в голову", - повідомив Хорт. Також він опублікував фото з місця подій. Ще один очевидець розповів про те, що ймовірно вибуховий пристрій був кинутий з автомобіля або зверху вниз.

"Виходить, що вибуховий пристрій був кинутий з автомобіля, або зверху вниз, але здетонував на газоні, на траві. Вибух зачепив голови, а не нижні кінцівки людей. Я думаю, жінка жива, її забрала "швидка".

Чоловіка я не бачив, як забрали. Жінці відразу почала надавати допомогу Нацгвардія, яка проїжджала повз. Вони самі так сказали, їх автобус стоїть поруч. Чоловікові треба було тільки зробити перев'язку", - зазначив він.

Подробности взрыва на улице Грушевского в Киеве

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2400 , Коментарів: 5 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 24.08.2017 20:58
    #
    - 7 +

    Ну, и где работа СБУ, по профилактике и опережению? Ах, да!.. Им же некогда (ещё не весь бизнес отжат, не все ММГ экспроприированы и перепроданы )!....

    • 24.08.2017 21:31
      #
      - 3 +

      Судя по провалу нескольких попыток заложить взрывчатку под ж/д пути - профилактика и опережение осуществляются.
      Судя по масштабам данного инцидента, для его предотвращения нужно было перекрытие всего центра и досмотр всех и каждого.

      • 24.08.2017 21:49
        #
        - 10 +

        Дай то Бог... Хотя, если честно, то, как мне кажется - 90% всех этих предотвращений, ликвидаций схронов и т.д., не более, чем инсценировки (сами заложили, сами и нашли), для имитации бурной, и, главное - результативной деятельности...

  • 28.08.2017 16:50
    #
    - 2 +

    Про яку безпеку можна мріяти, коли в нас навіть візовий режим з країною-агрессором відсутній? До нас можна привезти будь-що, і приїхати будь яке лайно теж може без усяких проблем і жодної перевірки.

    • 31.08.2017 21:21
      #
      - 1 +

      А, сколько у нас больных "Русским Миром", убеждённых оффшор-патриотов и "гарантов", а, также оголтелых нациков?!... Блин, да с таким раскладом, внешние враги - непозволительная роскошь!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати