На Луганщині викрили поліцейських, що причетні до незаконної торгівлі зброєю

| Нелегальна зброя, Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

НацполіціяНацполіція

Прокуратура Луганської області викрила групу поліцейських, причетних до незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що начальник сектору превенції відділу поліції спільно зі своїм підлеглим - дільничним офіцером поліції незаконно придбали зброю, бойові припаси та вибухівку, після чого зберігали зазначені предмети без передбаченого законом дозволу.

Правоохоронці розробили злочинну схему створення штучних показників своєї професійної діяльності під виглядом виявлення неіснуючих кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу зброї на території Попаснянського району Луганської області. Для цього поліцейські знаходили громадян, які перебувають в скрутному матеріальному становищі, та за грошову винагороду надавали їм бойові припаси та вибухівку, змушуючи в подальшому за їх вказівкою "добровільно" здавати вищевказані предмети до органів влади.

Наразі правоохоронцям повідомлено про підозру, обрані запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту, а також судом вирішується питання про відсторонення останніх від займаних посад.

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 02.09.2017 10:58
    #
    - 5 +

    Старались люди) Показатели месячников сдачи поднимали))

  • 02.09.2017 12:23
    #
    - 2 +

    Чето как то не тех ловят... :)))

  • 02.09.2017 13:47
    #
    - 5 +

    стесняюсь спросить: а какой закон они все-таки нарушили?

  • 02.09.2017 21:38
    #
    - 2 +

    Своеобразный нужно сказать " контроль" за оборотом огнестрельного оружия сотрудниками сектора превенции Попаснянского отдела полиции Луганской области . Способные пацаны , однако прокурорские не разделили их усилий в создании искусственных показателей , сообщив им о подозрении и избрав меру пресечения . Не зачёт пацаны однако , увы. " Служить и защищать " , вот именно.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати