Мешканець Луганщини отримав важкі поранення, коли намагався розібрати снаряд

| Нелегальна зброя, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

У селі Дмитрівка, Новоайдарського району, в руках 38-річного чоловіка вибухнув снаряд, який він намагався розібрати. Його госпіталізовано до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями. А, за місцем його мешкання виявлені ще вибухонебезпечні предмети.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Луганської області.

До Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що до лікарні госпіталізовано чоловіка із тілесними ушкодженнями у вигляді: «травматичне пошкодження очних яблук, численні колото різані рани обличчя, травматична ампутація верхньої лівої кінцівки по середню третину передпліччя, травматична ампутація 3, 4 пальців правої руки, травматична ампутація нижніх кінцівок по нижню третину голені та численні осколкові поранення тулубу».

Співробітниками поліції встановлено, що 38-річний господар будинку по вул. Миру у селищі Дмитрівка, на своєму подвір’ї намагався розібрати боєприпас, який вибухнув у нього в руках.

Під час огляду місця події поліцією було виявлено ще вибухонебезпечні предмети, які власник зберігав за місцем свого мешкання: дві частини гранати ПГ-7Л, частина гранати ОГ-9М, 2 підривачі РГН-2Н, снаряд ГП-25П, снаряд реактивної гранати РПГ-26.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтями 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами або вибуховими речовинами) КК України.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати