Голову правління «Київобленерго» забили на смерть у власному будинку

| Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

На місці подіїНа місці події

У селі Білогородка Києво-Святошинського району 24 вересня в результаті нападу банди грабіжників загинув голова правління ПрАТ «Київобленерго» Іван Полив'яний. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зловмисники нанесли тілесні ушкодження господарю і його дружині. Від отриманих травм чоловік помер.

Встановлено, що близько 20-ї години група невідомих осіб проникла на подвір’я будинку через паркан. Спочатку вони напали на господаря, затягнули його до будинку, а там зв’язали чоловіка та його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи зізнатися, де знаходиться сейф.

Іван ПоливянийІван Поливяний

Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які знаходились на видному місці, зняли з жінки золоту каблучку, а господаря перетягнули до іншої кімнати. Після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та швидку допомогу.

«Всі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном», – зазначив начальник поліції Київської області Дмитро Ценов.

Коментар начальника поліції Київщини Дмитра Ценова щодо нападу на посадовця «Київобленерго»

Причини смерті Івана Полив'яного встановлюються. Кримінальне провадження відкрито за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зазначимо, що на посаді голови правління Іван Полив'яний перебував з січня 2015 року.

1,0 1 -1 2
Коментарів (11)

  • 25.09.2017 14:45
    #
    - 4 +

    Це один з тих , що розповідають не на часі . От і фінал .

  • 25.09.2017 16:09
    #
    - 6 +

    "«Всі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном», – зазначив начальник поліції Київської області Дмитро Ценов."

    Очередной "ясновидящий" на должности шизофреника ...

    • 25.09.2017 17:32
      #
      - 3 +

      Типичный случай хулиганства .

    • 25.09.2017 18:36
      #
      - 2 +

      Друже Сергей , правильнее было бы поменять местами второе слово с последним , а в целом Вы абсолютно правы , с уважением .

      • 25.09.2017 21:29
        #
        - 3 +

        Здесь оба варианта правильные.

        В моём варианте написано про тех кто сравнительно недавно занял должность, а в вашем варианте про тех кто уже имеет стаж работы на подобных должностях.

        Те кто корчат из себя придурков или шизофреников из за специфики своей должности, в будущем из за "внутренних традиций и неписанных правил" происходит процесс профдеформации. Они постепенно превращаются в тех кого они раньше были вынуждены играть (притворятся) становясь "профессионалами своей должности".

  • 25.09.2017 17:31
    #
    - 1 +

    Коли вже дойде до них, що і "нагородняк" не врятує, якщо і надалі рухатись таким курсом...

  • 25.09.2017 17:38
    #
    - 2 +

    Людина загинула. Поліція (професіонали) її не захистила. Відкриють кримінальне провадження. Проведуть слідчі дії. Нікого не знайдуть (злочинців). Покарають когось з посадових осіб поліції? Нема за що.Поліція працює. Скоротять фінансування МВС? Надіятись потрібно тільки на себе.

  • 25.09.2017 18:32
    #
    - 2 +

    " Все " ( ключевое слово , все ) выявленные признаки указывают на то , что злодеи не собирались убивать хозяина , а только хотели завладеть имуществом , но неподрассчитали и вальнули хозяина . Причиной смерти последнего очевидно является обида на нетактичное поведение злодеев по отношению к убиенному и его супруге , но это как предположение , а вообще причины устанавливаются , это просто необходимо понимать вдове бывшего председателя правления " киевоблэнерго " ей очевидно будет легче перенести горечь утраты , если она для себя будет понимать , что супруг ее скончался от обиды или испуга , а может быть от телесных повреждений не совместимых с жизнью , причинённых ему злодеями , ну тогда другое дело , злодеев необходимо найти и наказать , чтобы они не поступали так с гражданами , нельзя так , в самом деле , нехорошо это , вот . Складывается впечатление , что начальник полиции Киевщины в своем комментарии как бы оправдывает действия преступников , " не убивать ведь шли , а токмо добром значит разжиться " , словно пытаясь понять психологию чертей , совершивших преступление и как всегда ни слова о том , что у людей напрочь отсутствует возможность оказать адекватное сопротивление ( с законным КНО ) подонкам совершающим насильственные действия в отношении граждан Украины , по прежнему " не на часи " . Сразу же , при первой возможности ( если останетесь живы ) звоните 102 , " служить и защищать " все ещё актуально .

  • 25.09.2017 20:48
    #
    - 3 +

    По предварительным данным СМЭ смерть господина Ивана Полывяного наступила в результате удушения , его пытали , так , что пан главмент Киевщины таки прав , хотели лишь ограбить , как ему хотелось бы , ан нет мокруха таки , спрос и контроль иные . Но увы в условиях нынешних реалий съездит на несколько заслушиваний , перелупает там глазами , промямлив чего-то о проделанной работе и все канет в Лету . А о доверии собственным гражданам мыслей априори не возникает , невдомек таким господам , что вооружённые граждане их первые помощники в борьбе с преступностью , увы .

    • 25.09.2017 21:58
      #
      - 2 +

      Иногда заказные убийства маскируют под самоубийства и ограбления.

      Должность убитого ...

      У нас в городе несколько лет назад чуть не вспыхнул конфликт из за "левых дел" облэнерго Днепропетровской области, зарождающийся конфликт быстро примяли. Может и в Киеве что то могло произойти, но назревающий конфликт "решили на ранней стадии".

      • Пане Сергій ще зразу хотів написать комент, що ахметка підчистив непотрібного свідка ,йому зайвий літер крові в його пролитому басейні карми не поміня,а враховуючи те що в кінці року Києвенерго не буде постачальником тепла і енергії для Киева,а відповідно буде повертаться інфрастуктура яка розкрадена то убрати людину яка може розповісти про розмови і вказівки з самого верху єдиний правильний шлях,снайпер дуже одножначна вказуе на замовника ,а гопстоп і в результаті 15тон гривників та кільце це смішно,серйозна акція завжди проводится з розвідки чи бувають серйозні ресурси на обьекті,да навіщо витягувать в іншу кімнату коли тортури на очах у дружини дадуть більший результат однозначно мокруха замаскована,а мусорів такого типу ще років 10 звільнити без вихідного відшкодування.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати