На Рівненщині фермер зі зброєю в руках захистив від грабіжників своїх рідних та майно

| Самооборона, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

На місці події На місці події

Сьомого жовтня у селі Карпилівка, що в Рівненській області, шестеро невідомих осіб у балаклавах вдерлися та територію фермерського господарства та скоїли напад на охоронця та родину господаря.

У підсобному приміщенні нападники зв’язали пластмасовими хомутами 53-річного охоронця, у якого почали випитувати, хто є дома з мешканців та де знаходяться гроші. Не отримавши відповіді, зловмисники пішли до будинку.

Розбивши віконне скло, потрапили всередину, де нанесли удар по голові невстановленим предметом 56-річній дружині власника господарства, вдарили в обличчя 36-річній доньці та зв’язали хомутом ноги 38-річному зятю.

На місці події На місці події

59-річний господар на момент скоєння злочину перебував на другому поверсі. Він узяв травматичний пістолет та вистрибнув з вікна на вулицю, чим сполохав нападників, які, не довівши свій злочинний умисел до кінця, почали тікати.

На місці події На місці події

Чоловік кинувся їх переслідувати, здійснивши кілька пострілів убік зловмисників. Як з’ясували поліцейські, авто вони залишили за кілометр від місця події.

На місці події На місці події

59-річний чоловік у результаті стрибка пошкодив зв’язки та забій хребта. Після надання медичної допомоги у Рівненській міській центральній лікарні, був відпущений додому.

На місці події На місці події

На сайті поліції вказано, що за фактом розбою, поєднаним із проникненням, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Чи будуть розслідувати «правомірність» застосування зброї фермером, у поліції не повідомили.

Раніше ми розповідали, що мешканку Харківської області, яка застрелила зловмисника у своєму домі, обвинувачують у навмисному вбивстві.

1,0 1 -1 7
Коментарів (8)

  • 09.10.2017 20:41
    #
    - -3 +

    ... 56-річній дружині власника господарства, вдарили в обличчя 36-річній доньці та зв’язали хомутом ноги 38-річному зятю...
    Обратился к источнику, вопросы к мастерам жанра отпали. Изложение событий на уровне младших классов. И всё блядь, правительство сплошные тупицы и дебилы, двух слов связать не способные. Дурдом а не страна, и этим гордятся патриоты?

  • 09.10.2017 21:55
    #
    - 6 +

    Сами то поняли , что написали , всем давно очевидно , что " спасение утопающих дело рук самих утопающих " , причём здесь страна , которую Вы называете дурдомом ( не путайте государство со страной ) , патриоты гордятся Украиной потому , что это их Родина , именно это и является предметом гордости , а , что лично Вы сделали для того , чтобы это государство не выглядело " дурдомом " , кроме непонятного коммента , изложенного на сайте нашего славного сообщества , больше схожего на пи.дежь ни о чем ?

    • 11.10.2017 18:26
      #
      - -1 +

      Уважаемый Алексей, страна, понятие временное, как и государство, я действительно имел в виду именно УПРАВЛЕНИЕ.
      А я лично с 1985 года плачу налоги, которые воруют. С 2006 года, занимаюсь своим ЧП. За прошедший год официально заплатил больше 65000грн налогов.
      А что непонятного в том, что стиль изложения официальных источников - ниже плинтуса??
      А вот утопающие, здесь действительно ни при чём.
      А Родина наша, это ЗЕМЛЯ - Планета такая, которую Ваш патриотизм, отдельно взятый, уничтожает. Пушками, танками, ракетами, подводными лодками, и прочими орудиями убийства, которые изготовлены в ужасающем количестве всеми странами, для "защиты", заметьте, никто для нападения и агрессии не изготовляет оружие.
      А Вы, что лично сделали, для страны? и в чём по вашему патриотизм ?

      • 18.10.2017 22:39
        #
        - 0 +

        Сергей Баранов, прекращайте оффтоп. Больше предупреждать не буду.

  • 09.10.2017 21:56
    #
    - 1 +

    Фермер із власним (не озброєним) охоронцем і травматичним пістолетом. Ага.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати