Генпрокурор Луценко обмовив колекціонера. Опубліковані документи

| Політики та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Зброя, з якої вбили екс-депутата російської держдуми Дениса Вороненкова.Зброя, з якої вбили екс-депутата російської держдуми Дениса Вороненкова.

Раніше ми розповідали про те, що Генпрокурор України Юрій Луценко звинуватив відомого колекціонера в продажі зброї злочинцям, котрі вбили екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова.

Зокрема Луценко заявив, що пістолет був придбаний у власника магазину макетної зброї Геннадія Конєва.

«Можливо ви пам’ятаєте, у Києві була достатньо голосна справа, де прокуратура вилучала багато зброї у спеціалізованих магазинів з продажу макетів зброї. Там знаходили багато короткоствольної і довгоствольної зброї. Саме той Конєв, який так гаряче протестував проти обшуків у нього, проходить зараз по іншій справі, за версією слідства, продав цей пістолет. Той, хто мав би торгувати законно зрізаними пістолетами, але торгував і пістолетами, які після елементарних дій, могли використовуватись як бойові», – сказав тоді Луценко.

Нагадаємо, йдеться про «бункер під Києвом, який вщент набито зброєю», де від побаченого у замначальника поліції Вадима Трояна тоді «очі на лоба полізли». Насправді це був склад власника магазину макетів зброї «Історична зброя».

Нещодавно Геннадій Конєв опублікував документи, згідно з якими версія Луценко виглядає удаваною.

«У 2011 році наш магазин дійсно продавав макети «ТТ». Це була велика партія. І всі пістолети купувала приватна фірма. Ці макети були придбані нами в такому ж вигляді, ми їх не переробляли», – сказав Конєв.

Документ 01Документ 01Документ 02Документ 02Документ 03Документ 03Документ 04Документ 04

Документ 05Документ 05Документ 06Документ 06Документ 07Документ 07Документ 08Документ 08

У Договорі про постачання «зразків макетів стрілецької зброї» є експертиза Харківського НДІ судових експертиз ім. М.С. Бокаріуса від 8 лютого 2011 року, де вказано, що всі 600 пістолетів системи Токарева не придатні для стрільби, до категорії вогнепальної зброї не належать і є макетами 7,62 пістолетів зразка 1930 року (1933 р.) конструкції Токарева.

Також Геннадій Конєв розповів, що у «справі про бункер» є рішення Бориспільського суду.

Документ 09Документ 09

«Усі матеріали повернули прокуратурі Києва, а та не подала апеляції. Найімовірніше, справу просто закриють. А от проти поліцейських, котрі мене тоді пограбували, відкрили провадження і розслідують справу. Також мені повернули макети всіх «градів» і снарядів, і я роздаю їх безкоштовно», – повідомив підприємець.

1,0 1 -1 6
Коментарів (5)

  • 14.10.2017 14:29
    #
    - 4 +

    Похоже, что здесь имеет место "корпоративная солидарность" и попытка мести "непокорному лоху", посмевшему отстаивать свои права, имущество и честь, от поползновений "хозяев жизни и законов".
    От всей души, желаю Геннадию Коневу, успеха в его борьбе! Грабителям же в погонах и их защитникам - места возле параши, на максимально возможный срок!

    • 15.10.2017 19:30
      #
      - 2 +

      Вибачаюсь, Шановний, ставив плюс, а на телефоні кнопки маленькі. Халепа.

      • 16.10.2017 18:23
        #
        - 0 +

        Бывает... И, к сожалению, отсутствуют возможности по редактированию своих комментариев и оценок...

  • 14.10.2017 14:42
    #
    - 4 +

    Что тут сказать. Самое ужасное, что может случится со страной- это когда преступники пишут законы, и носят погоны. С нами это случилось уже давно. Это даже хуже, чем дикий запад. Там ты хоть защищаться можешь и обязан. А у нас нет. У нас самозащита - это преступление, а представители закона и власти - опасней чем ОПГ.

    • 14.10.2017 16:09
      #
      - 3 +

      +500! Я уже не раз писал, что нам (гражданам Украины), необходимо изучать и претворять в жизнь наследие "Комитета Вигилантов"! (была здесь такая тема)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати