Семінар "Захист після самозахисту"

| Самооборона | Автор: Антон Фарб
Місце події:
Київ
Початок події:
05.11.2017 10:30
Кінець події:
16:00
Беруть участь:
Денис Дубровский Олег Сохацький Евгений Бескоровайный Антон Фарб

СамозахистСамозахист

Адвокатське об’єднання “ОК” та Федерація крав-мага України запрошують на теоретичний семінар «Захист після самозахисту».

На вас напали або вторглися у ваше житло з метою пограбування, ви відбилися і захистили себе та своє майно, але при цьому завдали тілесні ушкодження зловмисникам? Існуюча правоохоронна практика свідчить, що за спричинення шкоди нападникам відносно вас розпочнеться кримінальне переслідування, у якому вас скоріш за все будуть підозрювати у вчиненні злочину.

Про те, як захистися після самозахисту на практичних прикладах розкажуть партнери Адвокатського об’єднання “ОК” Микола Ореховський та Віталій Коломієць* на спільному семінарі із президентом Федерації крав-мага України Антоном Фарбом.

*всі, кого вони захистили після нападу до суду не попали, кримінальне переслідування було припинене на стадії досудового розслідування

В програмі тренінгу:

- Поняття необхідної оборони

- Тактика особистої безпеки

- Спонтанний конфлікт та спланований напад

- Принцип 3D: Detect, Defuse, Defend

- Поведінка після інциденту

- Взаємодія з поліцією

- Навіщо вам адвокат

Семінар пройде в Києві в неділю 5 листопада, с 11-00 до 16-00. Реєстрація з 10-30.

Адреса проведення уточнюється.

Вхід: 100 грн

Для членів УАВЗ - знижка 10%

Добровільний внесок на юридичну боротьбу за збройний захист у будь-якому розмірі можна внести на карту Приватбанку 5169330510352658 (в призначенні: "на юридичну боротьбу за збройний захист").

Попередня реєстрація обов’язкова!

Форма для реєстрації: https://goo.gl/forms/npNEFvxL1ycWalva2

Довідки за телефоном: 095-564-38-76

1,0 1 -1 3
Коментарів (15)

  • 19.10.2017 16:19
    #
    - 2 +

    Online трансляція планується?

  • 19.10.2017 22:18
    #
    - 0 +

    Ласкаво просимо до Харкова)

  • 20.10.2017 22:13
    #
    - 0 +

    5 листопада - другий день полювання на пушного, всі мисливці підуть на полювання.

  • 20.10.2017 22:36
    #
    - 0 +

    А у той женщины, что ушлепка в доме положила, как дело продвигается ?

  • Шановні організатори знову піднімаю питання стосовно запису цього та інших семінарів (особливо таких як цей)!
    На мою дамку і думаю мене підтримають інші ДУЖЕ НЕОБХІДНО робити запис семінару, щоб бажаючі могли заплативши за свою копію або добровільний внесок теж отримати просвітню інформацію! Це ж є частиною юридичної боротьби за право на збройний захист у нашому випадку боротьба з юрідичними наслідками після самозахисту.
    Як на мене, то чим більше членів асоціації буде обізнаними з юридичноми тонкощами при самозахисті, тим краще для нашої спільної справи!!! взагалі не зрозуміло чому наша асоціація досі цим не зайнялася :(
    Стосовно сплати за курс - завжди згоден бо мені як і вважаю багатьом іншим, не завжди легко знайти час або можливість, щоб приїхати на курс з інших областей!
    Дуже прошу організаторів і адміністрацію УАВЗ узгодити позицію стосовно відеозйомки і розповсюдження серед членів УАВЗ! зі свого боку ГАРАНТУЮ СПЛАТУ внеску(можливо навіть подвійну) та НЕ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ іншим особам (хоча вважаю що для нас було б краще щоб кожен українець був обізнаний у цих питаннях-щоб остаточно зламати стеріотип системи стосовно самозахисту!). Дякую за розумінння та хотілося б отримати якусь відповідь стосовно переспектив. Також можливе голосування хто підтримує цю ідею задля оцінки попиту.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати