Десять речей, які не варто робити під час прихованого носіння зброї

| Самооборона, Техніка безпеки | Автор: Web admin
По-русски

Десять речей, які не варто робити під час прихованого носіння зброїДесять речей, які не варто робити під час прихованого носіння зброї

Приховане носіння зброї – це особлива, додаткова відповідальність, яка покладається на кожного озброєного громадянина, і, взагалі то, речей, котрі не рекомендується робити, набагато більше, ніж десять.

Якщо щось з перерахованого нижче з вами траплялось – вас ніхто не осудить. Просто такі вчинки – це протилежність відповідальній поведінці.

10. Попереджувальний постріл

Якщо відчуваєте небезпеку – дійте відповідно, але в жодному разі не робіть попереджувального пострілу! Якщо противник не вірить, що ваша зброя заряджена – нехай переконається у цьому на гіркому досвіді. Не хочете стріляти в людину – накажіть їй лягти на землю і чекайте поліцію.

9. Носіння зброї за поясом без кобури

Не можете дозволити собі операцію зі зміни статі? Бажаєте співати на високих нотах? Носіння зброї за поясом з переду – це дешева і відмінна альтернатива. У такому положенні ніщо не захищає спускову скобу, не кажучи вже про ефективне утримання зброї. Кобура, як і патрони – це важлива інвестиція для ефективної самооборони.

8. Інстинктивна стрілянина без практики

Якщо не тренуєтеся стріляти, то не чекайте, що витягнувши зброю ви все зробите правильно. «Сухі» тренування, вихоплення зброї з кобури, стрільба в тирі – все це допоможе вашій голові за потреби діяти якомога швидше.

7. Незнання того, що відбувається навколо мішені

Ви повинні бачити все, що відбувається перед мішенню і за нею. Безладна стрілянина вбік противника – це найкращий спосіб убити або поранити сторонніх осіб. Перед стрільбою потрібно обов'язково озирнутись навкруги – так ви зможете врятувати чиєсь життя. Це одне з головних правил, яке веде нас до наступного пункту.

6. Ігнорування головних правил безпечного поводження зі зброєю

Потрапивши в серйозну перестрілку, багато хто забуває про ці правила. Важливо розуміти, що кожну кулю, яка покинула ствол вашої зброї, долучать до розслідування. Якщо вас викриють у безрозсудності – то ви вже будете не героєм, а злочинцем.

5. Відсутність запасних магазинів

Якщо ви приховано носите зброю, і у вас немає запасного магазина – ви наражаєте себе на невиправданий ризик. Перестрілка закінчується тільки тоді, коли джерело загрози ліквідовано, або коли у когось закінчуються патрони.

4. Необов'язкове втручання у конфлікти

У самообороні немає нічого поганого. І немає нічого поганого в тому, щоб допомогти людині, що опинилася в небезпеці. Але у таких вчинках завжди є інша сторона питання, яка призводить до юридичних наслідків. Повірте, вони завжди будуть.

3. Невикористання замків і сейфів

Часто-густо зловмисникові вдається заволодіти зброєю господаря помешкання, в яке він вліз. Ми також публікували кілька випадків, коли діти отримували доступ до зброї і випадково ранили або вбивали себе чи інших осіб. Зброя – це інструмент, який може використовувати кожен, хто візьме його в руки.

2. Надання переваги зручності перед безпекою

На сьогодні можна зустріти безліч способів носіння зброї, і не всі вони безпечні. Якщо кобура не захищає спускову скобу, або якщо вона носиться під таким кутом, що противник зможе легко вихопити вашу зброю – не купуйте її.

1. Переоцінювання власних можливостей і легковажне ставлення до противника

Немає нічого гіршого за надмірну самовпевненість, буцімто знаєш більше, ніж супротивник. Якщо ви не вмієте читати чужих думок – то в жодному разі не думайте, що знаєте свого ворога, або ситуацію, в яку потрапили. Мисліть критично і швидко і завжди обирайте той крок, який, насамперед, гарантує вам безпеку.

Тренуйтесь та готуйтеся до невизначеності, і не чекайте, що противник поводитиметься, як паперова мішень.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2632 , Коментарів: 9 - 15 +
1,0 1 -1 15
Коментарів (9)

  • 02.11.2017 12:52
    #
    - 5 +

    Дякую, дуже корисний матеріал. З цьго і треба починати користування зброєю - з таких статей!

  • 02.11.2017 13:37
    #
    - 3 +

    Гарна стаття

  • 02.11.2017 15:24
    #
    - 4 +

    С самого первого дня скрытого ношения оружия начал носить запасной магазин, хотя коллеги не совсем понимали целесообразность этого. Сейчас получил подтверждение своей правоты ))))

  • 02.11.2017 15:34
    #
    - 2 +

    Все правильно.
    А якщо і Закон про зброю буде відповідний - опше красота!

  • Скоріше б перейти від теорії до практики...

  • 03.11.2017 15:32
    #
    - 1 +

    Не согласен на счёт предупредительного выстрела. Не всегда, но иногда может сработать.

    • 03.11.2017 16:17
      #
      - 2 +

      Если предупредительный выстрел делать в ногу :-) то все нормально и сразу сработает

    • 08.11.2017 11:51
      #
      - 0 +

      На то и голова, чтобы действовать - по ситуации...
      Но, в любом случае, "предупредительный в голову"- гораздо надёжней! ИМХО

      • 12.11.2017 14:54
        #
        - 0 +

        в голову - это уже насилие :-) а в ногу - это обучение, напутствие в жизни :-)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати