Під Києвом п'ятеро бандитів пограбували будинок «газовика»: винесли сейфи і зброю

| Кримінал | Автор: Web admin

Роман СторожевРоман Сторожев

В Обухівському районі Київської області ввечері 16 листопада стався розбійний напад. П'ятеро чоловіків проникли на територію приватного домоволодіння і увірвалися у будинок охорони.

Вони побили та зв’язали 39-річного охоронця. Також злочинці завбачливо забрали носій, на який записувалося відео з камер зовнішнього спостереження.

Після цього бандити попрямували до головного дому. Вони вийняли металопластикове вікно на першому поверсі будівлі і проникли всередину.

Злочинці забрали з собою два металевих сейфи, в яких зберігалися гроші та документи. Також зникла зброя: самозарядний мисливський карабін «Форт 202» і травматичний пістолет ПМР.

За інформацією журналістів, мова йде про домоволодіння Романа Сторожева, який на сьогодні є кінцевим бенефіціаром компанії «ВЕСТ ГАЗ ТРЕЙД», яка в липні 2017 року одержала ліцензію на ведення господарської діяльності з постачання природного газу.

Раніше ми розповідали, що під Києвом генерал міліції на пенсії використав травматичний пістолет проти грабіжників, що залізли в його дім. 

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 17.11.2017 20:39
    #
    - 5 +

    Читав коментарі у ФБ поки їхав додому про цю "сумну" новину. Коментатори сповнені радощів з приводу того, що цього куркуля нарешті хтось трохи пощипав.
    Не можу не поділяти їхнього настрою. )))

    • Вот что-то ни капельки не жалко этого "пострадавшего". Разве что охранник пострадал напрасно.

  • 20.11.2017 00:36
    #
    - 0 +

    Жаль, что визитёры не застали хозяина фазенды, и у них не было с собой "детектора лжи из хозмага" (Никакого садизма! Применялся бы - исключительно в целях профилактики простатита и геморроя!). И, пока "детектор" нагревался бы, можно было бы детально разузнать о том, каким образом недра, являющиеся всенародным достоянием, оказались,
    вдруг, в цепких лапках этого, и ему подобных крысаков....
    Впрочем, вряд ли этих "гостей", когда-либо вообще, интересовали такие вопросы....ИМХО


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати