На Одещині сержант ЗСУ продавав частини навісного динамічного захисту

| Силові структури | Автор: Web admin

Один елемент динамічного захисту містить у собі близько 260 г. тротилу.Один елемент динамічного захисту містить у собі близько 260 г. тротилу.

В Одесі засудили до 5 років позбавлення волі сержанта ЗСУ, який був начальником складів взводу забезпечення роти матеріального забезпечення військової частини.

Слідством установлено, що у лютому 2017 року цей військовослужбовець запропонував громадянину придбати у нього навісний динамічний захист, що входить до динамічного захисту танку та за висновками експертів містить у собі близько 260 г. тротилу.

19 березня 2017 року під час чергового продажу вищевказаних боєприпасів «підприємливого» сержанта затримано військовою прокуратурою Одеського гарнізону спільно з працівниками підрозділу військової контррозвідки та співробітниками Управління карного розшуку ГУ Нацполіції в порядку ст. 208 КПК України.

При винесенні вироку суд урахував щире каяття обвинуваченого, активне сприяння розкриттю злочину, добровільне відшкодування завданого збитку, та шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, визначив йому остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 21.11.2017 17:19
    #
    - 1 +

    Не хочу ніяк виправдати того сержанта, який барижив тротилом і отримав 5(!) років за гратами, але чомусь одразу згадалися назірови, авакови та інші ...пашинські, які обкрадають державу на мільярди і мають лише... Та нічого вони не мають. Навіть остраху за наслідки своїх дій.

  • 21.11.2017 18:17
    #
    - 2 +

    Странно... помнится раньше, там был не тротил, а пластид ПВВ-5А (на основе гексогена).
    Возможно, в статье должно стоять 260г в тротиловом эквиваленте, или, это, как-то, связано с потерей Донецкого казённого завода химических изделий? Но, запасов же
    - должно было быть немеряно... Всё в Африку-Азию ушло? Ох, что я говорю такое зрадное... :(

  • вкрав палку ковбаси 7 років! вкрав мільярд орден на пузо і свобода....

  • 21.11.2017 22:58
    #
    - 0 +

    А с подбитой техники на востоке, религия не позволяет наколупать?)

  • 22.11.2017 13:21
    #
    - 0 +

    Что же это за эксперты такие, что пишут , что в ДЗ тротил ? :-)

    Но если смотреть по Конституции, то все что в стране (включая и танки и ДЗ) - это же народное? :-) Вот он и продал свою 1/35 000 000 часть

    Дурдом


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати