Сотні людей врятовані від вбивці, бо знайшовся один, хто «готовий до такого сценарію»

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Кадр з камери відеоспостереженняКадр з камери відеоспостереження

У місті Ленекса, штат Канзас, в супермаркет увійшов 58-річний Рональд Хант, озброєний револьвером зі стволом завдовжки 10-12 дюймів. Він крикнув «Я судовий виконавець, прийшов сюди, щоб убивати!» І почав заганяти людей в кут.

Як видно на відеозаписі, люди побігли до протилежної стіни супермаркету. На щастя, серед покупців був капітан поліції не на службі Майкл Хауелл, який вирішив діяти. Використовуючи ряди з товарами як укриття, він наблизився до Ханта і крикнув: «Поліція! Кинь зброю і не рухайся!»

Хант не послухався, він розвернувся, направивши револьвер на поліцейського, але вистрілити не встиг – Хауелл вбив зловмисника один точним пострілом і зупинив це божевілля.

Off-duty KCK officer speaks about Lenexa Costco shooting

«Я звичайний коп, який виконує свою роботу. Я радий, що був озброєний того дня. У мене завжди є зброя, навіть коли я не на службі. Ніколи не знаєш, як розвиватиметься ситуація. Але бути не готовим до таких сценаріїв – це дурість», – розповідає Хауелл, за плечима якого 27 років служби в армії та 22 роки в поліції.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 3520 , Коментарів: 10 - 10 +
1,0 1 -1 10
Коментарів (10)

  • 28.12.2017 15:51
    #
    - 7 +

    Цікаво, чи зміг би середньостатистичний хоплофоб вигадати якусь дурню у відповідь на такий ось аргумент?

    Нічого надзвичайного у ситуації, насправді, немає - хвора людина заволоділа револьвером і намагалася позбавити життя невинних. Підготовлена людина попередила, але була вимушена застосувати пістолет, врятувавши цим життя.

    Найгірше у цьому саме те, що подібна ситуація закінчилася б у сучасній Україні купою трупів та байдужим поліцейським рапортом через годину-другу. Таких дзвоників ген-ген! Звичайно, у парламентарів є нагальніші питання. Нащо поспішати маючи броньовану та озброєну людину у твоєму "членовозі"? А простому люду зброя не потрібна, ще подумають що право мають...

    • 30.12.2017 11:47
      #
      - 2 +

      а Ви кажете ;-) Лєкго - приклад - внизу. І, нота бене, - це ще навіть без "мальчіка у трусіках".

    • 03.01.2018 11:16
      #
      - 1 +

      Естественно выдумал бы. Всё уже выдумано. "Оружие надо всё запретить, вот где он револьвер взял? А ещё они все мясо едят, потому и такие агрессивные".

  • 28.12.2017 17:07
    #
    - -21 +

    В цілому все правильно і я особисто за легалізацію. Але тут є нюанс..зброя в людини, яка вже 50 років зі зброєю і зброя у різних домогосподарок, менеджерів і т.д., які пройшли лише коротенькі курси для отримання ліцензії і ніколи не були в дійсно стресовій ситуації, яка може потребувати застосування зброї. Якби в тому магазі в стані стресу чоловік 10-15 одночасно почали палити зі зброї приблизно в напрямку злочинця (а може і ні), могли б бути жертви від "дружнього" вогню.

    • 28.12.2017 18:00
      #
      - 13 +

      Шановний пане Олександре! Не треба вигадувати те, чого немає в дійсності, тим більше боятися його... ІМХО.

    • 28.12.2017 18:26
      #
      - 20 +

      Здається Ви передивилися вестернів, де у салунах озброєні нетверезі люди нищать усе і вся за допомогою величезних револьверів. )))
      На справді в Америці багато людей ходять озброєними, але усе одно їх відсоток малий порівняно з тими хто зброю не носить. Колись читав дослідження з цього приводу. Тобто масової стрілянини у наші часи не передбачається як і масового озброєння домогосподарок. Хіба що ви знаєте подібний приклад.
      А може Ви мали на увазі "дружній вогонь" у Княжичах? Але ж там як раз діяли непогано навчені, але тупі і аморальні правопохоронці, а не цивільні громадяни.

      • 03.01.2018 11:20
        #
        - 3 +

        ... что не помешало всем их семьям получить квартиры в Киеве. Интересно, на сраном домбасе почти каждый день гибнут бойцы ЗСУ, но что-то их семьям квартиры в Киенве никто не выдаёт, за счёт налогоплательщиков.

    • 30.12.2017 11:45
      #
      - 2 +

      А от як би там був "мальчік у трусіках" з бєрємєнним вєтєраном ... мама міа, всі б перестріллися

    • 03.01.2018 11:18
      #
      - 2 +

      Ну и за какую ты легализацию, если ты латентный хоплофоб? А когда война, то там только те, кто 50 лет с оружием? А в США все по 50 лет с оружием, или менеджеры, домохозяйки и т.д., с десятками миллионов стволов на руках? И что, валят всех вокруг в стрессе?

  • 03.01.2018 13:02
    #
    - 0 +

    пока в соседней статье говорилось не переубеждать хоплофобов в их правоте - хоплофобы уже активно конвертируют людей в свою касту )))
    смех сквозь слезы )
    это еще не обсуждают в новостях резанные ножевые удары во время самозахысту)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати