Підстаркуватий британець опинився за ґратами через величезну колекцію нелегальної зброї

| Нелегальна зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Майстерня Бушелла, в якій, серед іншого, було виявлено безліч револьверів XIX століття, стріляні гільзи та барабани від перкусійних револьверів.Майстерня Бушелла, в якій, серед іншого, було виявлено безліч револьверів XIX століття, стріляні гільзи та барабани від перкусійних револьверів.

У травні минулого року в будинку 74-річного Пола Бушелла з міста Джіллінгем, Англія, сталася пожежа. В цей час він був у свого друга, який святкував 70-річний ювілей. І поки господаря не було вдома, пожежники виявили його колекцію зброї.

На місце події також прибула поліція, і на повний обшук будинку з каталогізацією всіх 160 одиниць зброї та ящиків з боєприпасами їм знадобилось цілих 4 дні.

Гвинтівка AR-10, яку знайшли в будинку БушеллаГвинтівка AR-10, яку знайшли в будинку Бушелла

«Бушелл зібрав приголомшливу колекцію зброї, яка могла потрапити не в ті руки і призвести до катастрофічних наслідків», – заявив старший слідчий справи, інспектор Сьюзан Сміт.

Ручний кулемет Bren з будинку Бушелла.Ручний кулемет Bren з будинку Бушелла.

В його колекції були кишенькові револьвери XIX століття, пістолети-кулемети Ingram MAC-10 та STEN, різні варіанти АК і AR-10. Зброя зберігалася без сейфів і була розкидана у всьому будинку, а деякі одиниці були навіть зарядженими.

Пістолет-кулемет Ingram MAC-10.Пістолет-кулемет Ingram MAC-10.

Бушелл, який окрім свого збройового «хобі» працює волонтером у благодійній організації «Samaritans», визнав провину в 13 правопорушеннях, що пов'язані зі зберіганням нелегальної зброї і боєприпасів. Його сім'я каже, що він був одержимий своєю колекцією, і що у нього немає жодних зв'язків зі злочинним світом, або «темним павутинням».

Південноафриканський пістолет-кулемет Kommando SMG.Південноафриканський пістолет-кулемет Kommando SMG.

Один з декількох АК із колекції Бушелла.Один з декількох АК із колекції Бушелла.

Чехословацький пістолет-кулемет Sa. 25.Чехословацький пістолет-кулемет Sa. 25.

Незважаючи на каяття і похилий вік, Бушелла засудили до п'яти років позбавлення волі. Майже всю зброю з колекції знищать, але деякі зразки планують зберегти для музею.

Раніше ми розповідали, що наприкінці 2015 року жителя штату Каліфорнія заарештували за наказом департаменту юстиції штату. Також у нього вилучили величезну колекцію зброї, що налічувала 209 одиниць короткоствольної зброї, 88 рушниць, 234 гвинтівки, 191 магазин, понад 100 тисяч набоїв, а також 10 одиниць зброї з категорії «штурмової», зокрема гвинтівку калібру .50.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1362 , Коментарів: 10 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (10)

  • 30.01.2018 17:48
    #
    - 1 +

    Да какая это коллекция?!... Скорее свалка из оружия, постепенно приходящая в негодность, при таком-то "хранении", как на первой фотографии...

  • 30.01.2018 20:29
    #
    - 1 +

    Сумна дійсність.

  • 31.01.2018 02:12
    #
    - 3 +

    Оружие действительно оказалось не в тех руках - в руках вандалов с лычками правопохоронительной власти.Я был бы рад если бы копы растащили оружие и применили против преступников, но ведь попросту уничтожат......

    • 31.01.2018 12:28
      #
      - 1 +

      По сути, герой заметки - тоже уничтожал оружие ненадлежащим "хранением". Посмотрите как "заботливо" он надел стволами (!) на саморезы, имевшиеся у него револьверы, и сколько на них ржавчины!
      Но! Является ли это поводом для лишения его свободы?! Какое реальное преступление совершил дедуля, чтобы оказаться в тюрьме?! Он посажен за гипотетическую, потенциальную возможность попадания его собственности (!) в "не те" руки! На таком же "веском" основании, можно "пересажать" всё мужское население Земли - за зверское изнасилование малолетних ("инструмент"- то - есть!)! Мало того: Единственным "методом самообороны" от вооружённого преступника, по Английским законам, является - бегство и вызов полиции! А, причинение малейших повреждений преступнику(Даже вооружённому! Ведь, преступник - тоже человек!), причиненного ему при оказании сопротивления - карается по всей строгости Закона! (Этот ли псевдогуманизм - не верх цинизма и лицемерия!)
      И вот на таких диких и лицемерных допущениях, и таких "гуманных" подходах - зиждется вся Английская судебная система! И вся беда в том, что эту систему - переняли (в большей, или меньшей степени) большинство стран "развитой демократии" !
      Именно по-этому, я считаю Великобританию - Родиной Мирового Зла, рядящегося в тогу благочестия!

  • 31.01.2018 18:23
    #
    - 1 +

    От козли.

  • На первой фотке просто потрясающий срач!

  • Как гипотеза - дедуля просто ждал и готовился к часу Х, когда благодарные англичане начнут провожать дорогих понаехавших черномазых гостей обратно в жаркие южные и восточные страны.

  • 05.02.2018 10:07
    #
    - -1 +

    Вопиющее беззаконие. На каком основании они проводили у него обыск?

    • 05.02.2018 11:54
      #
      - 1 +

      Не было у него обыска - в дом вошли пожарные на законных основаниях и сообщили о большом количестве оружия.

      • 05.02.2018 12:44
        #
        - -1 +

        "На місце події також прибула поліція, і на ПОВНИЙ ОБШУК будинку з каталогізацією всіх 160 одиниць зброї та ящиків з боєприпасами їм знадобилось цілих 4 дні."


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати