Злочинець купив ножа щоб зарізати людину, з якою тільки-но посварився

| Самооборона, Легалізація КНЗ, Кримінал | Автор: Web admin

 Вбивство біля станції метро “Чернігівська” Вбивство біля станції метро “Чернігівська”

Вбивство сталося вдень 10 лютого біля станції метро “Чернігівська”. Про те, що на зупинці громадського транспорту перебуває чоловік з ножовими пораненнями, поліцейським повідомили лікарі швидкої. Згодом на місці події медики констатували смерть пораненого.

Дорогою на місце виклику охоронці порядку отримали орієнтування. Очевидці повідомляли, що невідомий, який наніс ножове поранення потерпілому, попрямував в сторону автостанції біля метро “Чернігівська”. Це чоловік в чорній куртці з жовтими вставками.

На вулиці Мурманській екіпаж патрульних помітив громадянина, схожого за прикметами. Він зайшов в один з будинків. Охоронці порядку чоловіка зупинили.

На вулиці Мурманській екіпаж патрульних зупинив громадянина схожого за прикметами.На вулиці Мурманській екіпаж патрульних зупинив громадянина схожого за прикметами.

Під час спілкування з інспекторами та проведення поверхневої перевірки, той розповів, що має при собі ножа, і зізнався — це він скоїв напад на чоловіка біля станції метро “Чернігівська”.

Ймовірного вбивцю патрульні поліцейські негайно затримали. На місце охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.

Попередньо: між двома чоловіками виникла суперечка на зупинці громадського транспорту.

Після чого один з них пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту.

Зараз у справі розбираються слідчі.

P.S. Будемо вимагати заборонити продаж кухонних ножів, чи може краще мати пістолет для самооборони?

Вбивця пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту. Вбивця пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту.

1,0 1 -1 5
Коментарів (14)

  • 11.02.2018 12:31
    #
    - 7 +

    вообще какой то пиз..ц !!!
    Слов нету..

  • 11.02.2018 13:28
    #
    - 5 +

    "запретить магазины"

  • 11.02.2018 13:31
    #
    - 5 +

    Ещё один наглядный эпизод , что преступность таки действительно идёт на нет и на улицах становится безопасней ( из доклада министра мэвэдэ ) , мы действительно с ним живем в одной стране и речь в его докладе идёт об Украине ? Нет , ну конечно же , все это происходит не с нами , ну да . А сегодня в ночь , на Донбассе коп застрелил из своего табельного дырокола гражданского , по предварительным данным ссора произошла во время совместного возлияния на хате , где-то в Бахмутском районе , коп якобы задержан , инкриминируют 115 . Это по ходу тоже не у нас , вот так и существуем в параллельных мирах , факт .

  • 11.02.2018 15:46
    #
    - 4 +

    Не треба забороняти продаж ножів чи зброї. Треба просто усім заборонити виходить на вулицю, або може одразу заборонити дурнуватих ушльопків?
    Адже в нас так просто щось заборонити. Жаль тільки що тварюки на усі заборони клали як раніше так і зараз.

    • 11.02.2018 17:00
      #
      - 1 +

      У нас даже запретить ничего не могут нормально) Только ведомственными незаконными туалеными бумажками махать и ссылаться на них потом.

    • 12.02.2018 19:03
      #
      - 2 +

      Друже Юрий , прежде всего это касается самих « заборонщикив « , хрен они клали на выдуманные ими же забороны , так как на их взгляд запреты должны касаться лишь челяди , а им именно по. уй , они валят людей из наградных и все нормально , как так и надо . Дело наверное не в запретах , а в возможностях , жить достойно , в цивилизованном государстве , где ЗАКОНЫ работают в отношении всех граждан , а не избирательно , с оглядкой на статус или социальное положение . ИМХО.

      • 12.02.2018 19:34
        #
        - 2 +

        Згоден. Кончені ушльопки не здатні заборонити самих себе.

  • 11.02.2018 17:32
    #
    - 4 +

    Взагалі то пістолет в такий ситуації не допоможе. Після удару ножем в спину мало шансів на адекватну відсіч. Треба перше побачити загрозу і тоді вже мати ті 2 секунди на застосування зброї.

    • Ви пане Андрій не зовсім вірно оцінюєте ситуацію,при нападі ззаду пістолет не допоможе,але допоможе коли хочап\б 30% людей будуть мати зброю,цей ушлюпок не відійшов би й 50 метрів, колективний захист відомий з моменту виникнення людини.

      • 12.02.2018 13:32
        #
        - 1 +

        якщо б у нас було адекватне законодавство то його і так мали б посадити надовго. А то і "вишак" назначити. Я дивився з точки зору що мій пістолет мене в такому конкретному випадку не спас. Я в любому випадку за озброєне суспільство. Це правда що тоді люди б більше думали про наслідки своїх вчинків.Але треба ще й законодавство нормальне. Якби хто його і застрілив то мав би з прокуратурою багато неприємних хвилин. Треба докорінно міняти законодавство.

  • 11.02.2018 23:44
    #
    - 1 +

    СЛОВ НЕТ !!!

  • АТОшник... Что с него взять...

  • 14.02.2018 21:27
    #
    - 1 +

    як вже зазначив під іншим дописом:
    - - -
    є на фб такі коментарі:
    1) "покойный тренил в клубе, который титушек экспортирует и трет с медведчуком".
    2) "Здоровий кремезний дядько штовхав і обзивав невисокого худорлявого 25-річного хлопчину, який перед тим чотири роки провоював, щоб інші жили у мирі."

    здається мені - сєпаром менше, а хлопця треба захищати.
    - - -


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати