Домовласник виявився влучнішим за озброєного злочинця, який вдерся в його дім

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Dennis ReifDennis Reif

У місті Ада, штат Оклахома, до помешкання Денніса Рейфа серед ночі вдерлися двоє озброєних злочинців.

Почувши, як розбивається скло у вікні, і побачивши світло ліхтарика, чоловік дістав з тумбочки револьвер калібру .38 і пішов на розвідку. Він почув шум на кухні, рушив до неї і зіткнувся лицем до лиця з одним із злочинців – Крісом Борном.

Борн вистрілив у Рейфа чотири рази, але схибив, після чого домовласник вистрілив в нього двічі і влучив у груди: «Я швидко направив на нього револьвер і вистрілив, щоб захиститися, після чого він почав кричати, що його поранено», – розповідає Рейф.

Борну вдалося втекти з місця злочину разом зі своїм спільником Дастіном Хутсом. Їх переслідувала поліція, і в результаті Борна вдалося зловити, але Хутс все ще переховується. Поліцейські також заарештували двох жінок, котрі «пильнували» в пікапі неподалік від місця злочину.

Oklahoma homeowner ‘fired to protect myself,’ ended home invasion

У пошуках Хутса поліція обшукала одну з будівель, яку він знімав і знайшли там багато краденої зброї, якою він, як злочинець із судимостями, не мав права володіти.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 681 , Коментарів: 3 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (3)

  • 02.03.2018 12:46
    #
    - 12 +

    Читаю вже вкотре про випадок де саме ЛІТНЯ людина захистила себе і власну домівку від нападників.
    Не хочу зупинятися на моральному образі покидьків які обирають для нападу саме най незахищених у фізичному плані людей, зцим і так усе ясно, там дна не було і не буде.
    Але хочеться звернути увагу спільноти саме на можливість боронитися, яку літні люди мають завдяки короткостволу. Адже далеко не кожний в змозі в похилому віці підняти рушницю, а надто витримати її чималий відбій. Є також багато людей з фізичними вадами, які не можуть однаково вправно володіти обома руками. У цьому випадку короткоствольна зброя є чи не єдиним засобом вижити в подібній ситуації.

    • 02.03.2018 16:12
      #
      - 2 +

      Я вот думаю, что скорее всего у нас введут возрастной ценз на владение. Который почему-то четко совпадет с пенсионным возрастом.......Потому что вооруженный пенсионер однажды может и спросить у чиновника чего нибудь......

  • От цікаво, навіщо злочинцю стільки зброї, якщо він з неї не вміє стріляти?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати