Збройові ролики, які заблокували на YouTube, переїжджають на Pornhub

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Збройові ролики, які заблокували на YouTube, переїжджають на PornhubЗбройові ролики, які заблокували на YouTube, переїжджають на Pornhub

YouTube оновив свою політику і почав блокувати демо відео та інструкції, що пов'язані зі зброєю і її модифікацією, а також ролики і канали, які містять посилання на сайти, де вона продається.

Згідно з оновленою політикою, відтепер YouTube блокуватиме контент, «метою якого є прямий продаж (наприклад, приватна торгівля), або в якому будуть посилання на сайти, де продається зброя... в якому містяться інструкції про те, як виготовляти зброю, боєприпаси, магазини великої місткості, саморобні глушники та деякі аксесуари. Також блокуватимуться інструкції з конвертації напівавтоматичної зброї в автоматичну та поради з установлення і застосування цих аксесуарів і модифікацій».

Такі зміни неабияк засмутили спільноту власників зброї, адже багато відеороликів вже почали віддаляти нібито через те, що вони «прославляють насилля та небезпечні дії». Позавчора навіть був видалений популярний канал «Spike's Tactical», але потім його відновили.

Однак вихід завжди є – представники каналу InRangeTV зі 100 тисячами підписників нещодавно заявили в Facebook, що будуть розміщувати свій контент на Pornhub. Вони не згодні з вибіркової політикою YouTube і взяли за приклад той факт, що там дуже легко знайти інструкцію зі вживання марихуани і ще багато іншого.

Залишається лише чекати, скільки ще відомих каналів перейдуть з YouTube на платформи з більш гнучкою політикою.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1072 , Коментарів: 7 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (7)

  • 23.03.2018 18:18
    #
    - 8 +

    Вот дебилы!!! Взрослые-дети и бизнес многомиллиардный создали (а значит люди не глупые) и в игры, полные насилия играют, а понять и разобраться в таком вопросе не в состоянии.....Печаль-печаль (((
    Надеюсь конкуренция поможет ютубу мозги вправить.

    • 23.03.2018 19:53
      #
      - 8 +

      Разбираться - очков не прибавиться.
      А стоит только заявить, что с оружейной тематикой покончено раз и навсегда и сразу же все хоплофобы начнут дифирамбы петь: "как руководство и владельцы ресурсов заботятся о мире во всем мире"...

  • Может стоит организовать что-то вроде GunHub или Guntube. А то мешать в одну кучу оружие и порно как то не комильфо.

    • 26.03.2018 16:51
      #
      - 0 +

      Тот,кто такое организует-на бедность жаловаться не будет

  • 24.03.2018 16:05
    #
    - 7 +

    Согласен с тем, что оружие и порно - не самые лучшие друзья. Это может привести к маргинализации темы оружия и формирования уродливо-извращенного образа: любитель оружия и порно в одном лице. Нужен другой выход. Надеюсь это будут просто менее зацензурированые и более разумные ресурсы.

  • 26.03.2018 12:30
    #
    - 0 +

    YouTube продался грязным политикам :( фу........

  • 31.03.2018 20:22
    #
    - 1 +

    Передивився усі ролики на Pornhub - жодного ролика про зброю не знайшов( Розвід!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати