Мережа магазинів спортивних товарів Dick's постала перед труднощами, коли долучилась до антизбройових заходів

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

CEO компанії Dick's заявив, що антизбройова позиція «не надто позитивно позначиться на їхніх продажах і відвідуваності»CEO компанії Dick's заявив, що антизбройова позиція «не надто позитивно позначиться на їхніх продажах і відвідуваності»

Через кілька тижнів після того, як найбільша американська мережа магазинів спортивних товарів Dick's перестала продавати зброю особам, що не досягли 21 року, і повністю заборонила продаж гвинтівок AR-15 у своїх магазинах Field and Stream, їхні акції скотилися у «найглибші глибини».

«Ми очікували зворотної реакції. Дехто перестане купувати товари у нас», – заявив CEO компанії Едвард Стак.

Після банкрутства компанії Sports Authority у 2016 році, компанія Dick's позбавилась прямих конкурентів, і багато хто розраховував, що компанія скористається цим. Але цього не сталося, а із запровадженням вищезгаданих обмежень на продаж зброї, справи у компанії пішли зовсім кепсько.

Акції компанії на Нью-Йоркській біржі впали на 7,3%, а продажі в магазинах за останній квартал – на 2%. Дров у багаття також підкинув і судовий позов проти компанії, який подав 20-річний мешканець штату Орегон за те, що в магазині Field and Stream йому не продали гвинтівку Ruger 10/22. З огляду на закони, які захищають громадян від дискримінації у штаті Орегон, у хлопця є всі шанси перемогти в суді.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 431 , Коментарів: 3 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (3)

  • 04.04.2018 18:10
    #
    - 1 +

    Восхотели поPRиться на хоплофобской истерии, и неверно просчитали ситуацию? Отлично: подлость и глупость должны быть наказаны. Жаль, финансовые потери - недостаточно впечатляют. Но, сигнальчик - всё же, прозвучал. Значит, в американском обществе, несмотря на все усилия левацких пропагандистов, сохраняется значительный процент здравых людей.
    Рад за них. Но, хотелось бы, чтобы и в Украине победил здравый смысл.

  • 04.04.2018 19:51
    #
    - 2 +

    Не можу не порадіти за "успіх" Dick's. Бажаю їм збанкрутувати, або звільнити того хто вигадав цю популістську маячню.

  • 05.04.2018 23:53
    #
    - 0 +

    дікс сакс дікс)))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати