Заборонені іграшки

| Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски In English

Заборонені іграшкиЗаборонені іграшки

До нового законопроекту у Лос-Анжелесі буде включено вимогу про обов'язкове цілковите фарбування іграшкової, страйкбольної та пневматичної зброї в кольори, які будуть виразно позначати їх іграшкову конструкцію. Це нововведення додадуть до вже діючої вимоги про оснащення всіх іграшок, що схожі на справжню зброю, наствольними насадками жовтогарячого кольору.

Після цього Департамент рекомендував Комісії Поліції розглянути проект постанови, за яким уся страйкбольна зброя, пневматична зброя та інші копії справжньої вогнепальної зброї були повністю пофарбовані в колір, який «дозволить співробітникам правоохоронних органів легко відрізнити копії від справжньої зброї».

Члени міської ради проголосували 14 голосами «за» та 1 голосом «проти» за впровадження відповідних заходів, для застосування в міській межі Лос-Анжелеса.

Цей захід підтримує місцевий голова поліції Чарлі Блейк, який висловився про те, що: «Одним із завдань нашого Департаменту є підтримка розробок нових законів та впровадження змін в існуючі, з метою зменшити кількість інцидентів, які пов'язані з правдоподібними копіями вогнепальної зброї.»

Малоймовірно, що такі обмеження припинять використання копій зброї в злочинних цілях. Дешевий балончик фарби-спрею матового чорного кольору знову перетворить іграшку в правдоподібну копію.

Проте ці заходи суттєво вплинуть на виробників іграшок та пневматичної зброї, яким доведеться вносити значні зміни в дизайн продукції, щоб відповідати вимогам нових законів Лос-Анжелеса.

Яка Ваша думка? Чи є цей законопроект спробою скоротити кількість нещасних випадків або просто продовженням нападок від прихильників збройових обмежень, за якими вийдуть заборони та обмеження на дитячі магазини, що продають іграшкову зброю?

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 19.08.2013 14:06
    #
    - 3 +

    т.е. если я АКМ покрашу в оранжевый и приаттачу к нему ДКТ оранжевого цвета -- полицаи ко мне не будут приставать)))))

    ну ну... такой лажей, они себя сами накажут - так как можно страйкбольный покрасить в оружейный цвет - а можно и боевое оружие - в страйкбольный или игрушешный цвет.... чтобы так сказать - замылить глаза


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати