Аркадій Бабченко живий

| Кримінал | Автор: Web admin

А. Бабченко та В. ГрицакА. Бабченко та В. Грицак

СБУ провела спецоперацію завдяки, якій вдалося задокументувати сліди злочину Росії. Про це на прес-конференції заявив голова СБУ Василь Грицак.

Вбивство було інсценовано для спецоперації.  Сам Аркадій вибачився перед своєю родиною. Три години назад був затриманий організатор вбивства Аркадія Бабченка.

"Я хочу привітати його родину, нас усіх, світ, який спостерігати за оцим, та Аркадія з його третім днем народження", - заявив Грицак.

"Завдяки спецоперації нам вдалося не тільки зірвати цинічну провокацію, але й задокументувати підготовку російськими спецслужбами цього ганебного, цинічного злочину. Співробітниками СБ було завчасно отримано інформацію про те, що готується терористичний акт, готується вбивство громадянина РФ Аркадія Бабченка. Ми вийшли на людей, які володіли цією інформацією. І відповідно до законодавства України встановили з ними конфіденційне співробітництво і вони допомогли нам попередити це вбивство, цей терористичний акт. Було прийнято рішення про проведення оперативної комбінації, завдяки якій нам вдалося зібрати беззаперечні докази терористичної діяльності російських спецслужб на території України. Хочу перш за все подякувати Аркадію та його родині за терпіння. Оскільки його родина знала про те, які заходи ми вживаємо. Аркадій був попереджений завчасно. Він перебував під нашим контролем. Дану операцію СБ проводила з максимальним дотриманням заходів конспірації: про неї лише ті, кому потрібно було знати", - заявив Грицак.

"Хотів би вибачитися за те, що вам довелося пережити і за те, через що вам довелося пройти. Бо і друзів, і колег я хоронив багато разів, і тому знаю це тошнотне відчуття, коли доводиться хоронити колег. Ви, вибачте, що змусили вас це все пережити. Але по-іншому було не можна. Окремо хотів би вибачитися перед моєю дружиною за те пекло, яке вона пройшла за ці два дні. Олечко, прости, будь ласка. Але тут також було без варіантів. Потім я б хотів би дуже сильно подякувати Службі безпеки України. За те, що врятували моє життя", - сказав Бабченко.

Аркадій Бабченко живий! "На мене був "заказ" на 40 000 доларів", - журналіст про деталі спецоперації - YouTube

1,0 1 -1 7
Коментарів (8)

  • 30.05.2018 19:06
    #
    - 2 +

    Оце так поворот!

  • 30.05.2018 20:22
    #
    - 4 +

    фигасе! прям моссад какой-то

  • 30.05.2018 22:11
    #
    - 2 +

    СБУ пиарится ...

    "показали мои документы, мои паспортные данные, мою фотографию (которая есть только в моём паспорте когда я её делал) и в паспортном столе ...
    ... стало понятно что информация идёт из россии ... "

    Подобные "доказательства" не один адекватный суд не примет.

    Похоже что "силовые структуры" решили заняться имитацией своей деятельности и под это запросить по больше бюджетных средств.
    Или планируется вводить какие то новые ограничения гражданских прав.

    • 01.06.2018 16:13
      #
      - 1 +

      Ага, да в любом банке снимают копию паспорта с фотографиями - эка тайная информация! )))

  • 31.05.2018 00:00
    #
    - 2 +

    У голові майорить один вираз "Про дійсно успішні спецоперації широкому загалу ніколи не буде відомо"...
    Хочеться вірити, що цього разу СБУ спрацювала гарно і дійсно виявила всіх фігурантів... Але як бути з Вороненковим, Аміною Окуєвою, Павлом Шереметом та іншими?..Чи вони теж живі та знаходяться під програмою захисту свідків (така в Україні існує взагалі)? Тепер Аркадію виділять охорону, чи будуть чекати доки ввх сформує ще одну спробу ліквідувати журніліста? Про стан суспільної "безпеки" та захищеність звичайних громадян промовчу бо адмін забанить за матюки.
    Хочеться вірити в краще, але розум змушує бути реплістом та чекати наступної резонансної події, де вітчизняні спецслужби не встигнуть відвернути трагедію.

  • 31.05.2018 11:45
    #
    - 0 +

    Продался за шоколадку

  • 01.06.2018 16:11
    #
    - 0 +

    Кто этот человек? Кому он сдался, тем более за 40 тыс. зелёных? Цирк какой-то....

  • 02.06.2018 14:08
    #
    - 1 +

    Некрасиво как-то все получилось. Теперь Бабченко действительно надо опасаться за свою жизнь


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати