З'явилося відео конфлікту зі стріляниною між байкером і водієм автобуса у Києві

| Кримінал | Автор: Web admin

Конфлікт між байкером і водієм автобусаКонфлікт між байкером і водієм автобуса

У Мережі з'явилося відео конфлікту між байкером і водієм автобуса у Києві, який закінчився стріляниною.

На оприлюдненому відео, знятого двома камерами зовнішнього спостереження, видно, що байкер зупинився перед автобусом і підійшов до місця водія, після чого той вийшов з транспорту, і почалася бійка.

У підсумку водій дістав кілька поранень із травматичного пістолета, а байкера було затримано.

"Байкер здійснив 10 пострілів із пістолета Форт 17Р у водія маршрутного автобуса. Пілота байка затримано у порядку статті 208 КПК України та переміщено в ізолятор тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 КК України (хуліганство)", - йдеться у повідомленні.

Напад на водія

1,0 1 -1 2
Коментарів (12)

  • 17.08.2018 12:49
    #
    - 2 +

    Это он со злости в него 10 всадил, или водителю автобуса было пофигу?

  • В сми пишут, что байкер напал, расстрелял и т.д. Хотя на видео четко видно, что 99% времени байкер отступает, а водила прыгает на него как обезьяна. Очень печально, что и вы этот случай не разобрали. Это право человека на самооборону, а ему хулиганство пишут. Печаль.

    • 17.08.2018 17:57
      #
      - 2 +

      Не известно кто кому первый дорогу перешёл и, следовательно, более виноват в конфликте. Но по факту, байкер первый полез на рожон - тормознул автобус, наехал на водилу, а когда начал один на один голыми руками получать по морде, схватился за пистолет. Какая же это самооборона?

    • 17.08.2018 23:14
      #
      - 4 +

      За гарними словами - мінімум сенсу. Суддя задасть 2 простих запитання: 1. Чому зупинились і заблокували рух маршрутного ТЗ? 2. Навіщо напали на водія через відкрите вікно?
      І всьо...

    • 17.08.2018 23:17
      #
      - 2 +

      І, доречі, "байкер отступает" стріляючи, подивіться уважніше.

  • 17.08.2018 20:07
    #
    - 6 +

    А чому пишуть "байкер", а не "журналіст" чи "дружиннік"?

  • 20.08.2018 10:09
    #
    - 0 +

    Байкер ехал СПРАВА от АВТОБУСА? Он реально дебил?

  • 20.08.2018 12:12
    #
    - 0 +

    Мы не знаем в каком контексте развивались события до этого видео , явно конфликты стаются по определенной причине и вине.

    У меня в месяц на дороге порой по пару конфликтных ситуаций возникает , но я будучи законным владельцем отечественного спецсредства для отстрела резиновых пуль , осознаю что его применение в ситуации где можно было бы по сути этого избежать , опорочит доброе имя всего оружейного братства , уж молчу об проблемах с законом .

    Правильным словом или братским жестом снимающим напряжение , можно избежать беды на дороге в разы чаще чем ударами в лицо или резиновыми пулями.

    Давайте смоделируем на будущее правильное и законное поведение в данной ситуации как с точки зрения байкера которого возможно чуть не задавил или жестко подрезал автобус так и водителя автобуса которому преградили дорогу и ударили через открытое окно.
    Так же можно представить что бы было законным в данном конфликте если бы резинострел имелся у обоих.


  • 20.08.2018 16:29
    #
    - 0 +

    Да , байкеры уже не те ,что раньше были. Сейчас водитель маршрутки уже круче любого байкера

  • 21.08.2018 00:38
    #
    - 0 +

    Схоже на те, що водій автобуса вискочив з якимось предметом в правой руці. На відео добре видно, що байкер побачивши це почав відступати. А водій автобуса богато разів намагався вдарити байкера саме правою рукою. Якщо б байкер зміг уявити, що він отримає відсіч від того на кого нападає, він би кілька разів подумав варто чи ні влаштовувати напад. Нажаль, відсутність культури дотримання взаїмної ввічливості, яка заснована на великій вирогідності понести сурове покарання за поганну поведінку, приводе не тільки до бійок, але і до вбивств(((


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати