На Одещині поліція, спільно з СБУ і прокуратурою, бореться із метеостанціями

| Військова зброя та техніка | Автор: Web admin

Виявлені предметиВиявлені предмети

В Одеській області, 7 вересня, поліція, спільно з СБУ і прокуратурою, виявили склад із ракетами. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін.

З його слів у схроні знайшли вибухові пристрої – реактивні твердопаливні ракети типу «земля-повітря», противоградні ракетні комплекси типу «Алазань-2м», «Кристал 1, 2, 3». Загалом 18 ракет.

Виявлені предметиВиявлені предмети

Але, як виявилось, таємничий схрон – це всього лише стара метеостанція, а ракети потрібні для розганяння негоди.

«Це ракети з йодистим сріблом. Аж ніяк не зброя. Навіть у радянські суворі часи, великі колгоспи мали свій запас таких, у сараї, закритому на висячий замок. На фото видно, що установка стоїть стаціонарно і вже дуже давно», – пишуть користувачі у коментарях.

Раніше поліція публікувала новину про те, як під Києвом ними було виявлено сховище із величезним арсеналом зброї та боєприпасів. Однак виявилося, що склад належить одному з волонтерів, який протягом багатьох років займається історичними реконструкціями, а всі вилучені ракети - деактивовані.

1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 07.09.2018 14:13
    #
    - 4 +

    Ракети "земля — хмара". Високі хмарні технології. :-)

  • Ракетные технологии пришельцев...

  • 12.09.2018 16:14
    #
    - 0 +

    Однако, про обнаруженную "ракетную базу" отчитались... Причём так быстро, что даже не успели разобраться: что же такое нашли.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати