У Харкові з автомата поранили бізнесмена

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

У Харкові з автомата поранили бізнесменаУ Харкові з автомата поранили бізнесмена

Ввечері 10 жовтня у Харкові біля спортивного клубу на вулиці Клочківській сталася стрілянина, у результаті поранено засновника і керівника юридичної фірми Легіон Владислава Безрука на прізвисько "Мамонт". Його фірма пов'язана з наданням юридичних послуг в спірних господарських справах.

Поліція кваліфікувала стрілянину біля спортивного клубу в Харкові, у результаті якої поранення отримав місцевий бізнесмен, як замах на умисне вбивство.

Згідно з повідомленням поліцейських, невідомі відкрили вогонь з автомату, коли чоловік виходив з приміщення спортклубу. Стрілянина велася з іншої сторони дороги. Охоронці постраждалого, в свою чергу, у відповідь декілька разів вистрілили з травматичної зброї.

У Харкові з автомата поранили бізнесменаУ Харкові з автомата поранили бізнесмена

Попередньо встановлено, що місцевому бізнесмену куля потрапила у спину і пройшла на виліт.

Під час огляду працівники поліції виявили у приміщенні спортклубу, на автомобілях постраждалого, охорони та ще однієї сторонньої автівки десять кульових отворів.

Зазначається, що щонайменше одна куля влучила у автомобіль, який проїжджав біля світлофору. У результаті жінка-водій не постраждала.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У Харкові введений в дію план Сирена.

У Харкові обстріляли засновника юридичної фірми

У Харкові внаслідок стрільби поранено чоловіка

Раніше ми розповідали про те, що у Харківській міськраді сталася стрілянина.

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 11.10.2018 15:59
    #
    - 0 +

    Не всем его удачная деятельность: - "в спірних господарських справах" - пришлась по душе (раз есть выигравшие, то, неизбежно, есть и - проигравшие!)... Вот и попытались - решить проблему, в духе "лихих 90-х"....

  • 11.10.2018 17:30
    #
    - 0 +

    Трішечки юмора, цитую - Охоронці постраждалого, в свою чергу, у відповідь декілька разів вистрілили з травматичної зброї.
    Не смішно? От і мені теж, ті пукалки хіба що у дупу засунути, користі від них - НУЛЬ!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати