Ось чому американські патрульні такі напружені під час зупинки авто за порушення ПДР

| За кордоном | Автор: Web admin

 Ось чому американські патрульні такі напружені під час зупинки автоОсь чому американські патрульні такі напружені під час зупинки авто

У м. Тонтітаун, штат Арканзас, помічник шерифа Бретт Томпсон зупинив зелений Saturn, водій якого порушив ПДР. 

Поліцейський автомобіль припаркувався за порушником, проте замість того, щоб дочекатись, доки офіцер підійде, водій відкрив двері та почав стріляти у поліцейського.

За 53-секунду перестрілку було випущено понад 50 куль, після чого злочинець, який явно володіє вогневою підготовкою, покинув місце пригоди.

По дорозі він висадив свою пасажирку, яка одразу ж повернулась до поліцейського з піднятими догори руками і словами, що вона не розуміє, чому водій так вчинив.

Погоня тривала ще приблизно півгодини, і під вогонь потрапили інші поліцейські, доки злочинець не повернувся на те місце, де все розпочалося, і здався.

В результаті цієї пригоди поранення дістав лише злочинець, яким виявився 29-річний Луїс Кобос-Кенобіо – куля влучила йому в плече. Зараз він сидить за ґратами і йому загрожують обвинувачення у чотирьох спробах вбивства, які карають смертною карою, теракті та володінні забороненими речовинами та засобами для вживання наркотиків.

Звертає на себе увагу автомобіль, який під'їхав до місця перестрілки та втік. Можливо, водій просто вирішив не втручатись, або у нього не було зброї. Проте, якщо б він втрутився, і відволік увагу злочинця, можливо, все закінчилось би швидше.

Dashcam Captures Intense Police Shootout in Tontitown, Arkansas

1,0 1 -1 4
Коментарів (11)

  • 18.11.2018 13:11
    #
    - 1 +


    точно стрелять никто не умеет. даже полицейские ...
    к сожалению.

  • 18.11.2018 17:12
    #
    - 0 +

    Серьезный замес , чудом никто не пострадал , Бог отвёл, что называется , а ведь при таком кол-ве выстрелов могли бы пострадать посторонние люди , проезжающие в авто , да и просто находясь на улице , жесть , иначе не скажешь . Судя по видео копов было двое и , что же никто не попал в практически неподвижную мишень или находились в конкретном ступоре от такого внезапного нападения? Никому не пожелал бы оказаться в подобном положении , повторюсь , хорошо , что все так обошлось , по ходу пистолет мог бы и не пригодиться если бы злодей стрелял бы более метко , факт .

    • 19.11.2018 16:19
      #
      - 0 +

      Коп явно був один. Другий з'явився значно пізніше.

  • Есть гипотеза, что стрелок вёз в машине что-то очень горячее или кого-то, кто никак не должен был попасть в руки полиции. Задержав полицейских стрельбой, стрелок отъехал подальше и избавился от опасного груза/пассажира. Потом сдался.

    • 19.11.2018 05:49
      #
      - 3 +

      Кокаїнум? :) А, взагалі, цілком раціональна версія.

      • Он самый! Или как вариант, стрелок сам находился под действием этого самого кокаинума и ему мерещились атакующие зелёные черти...

        • 20.11.2018 15:34
          #
          - 1 +

          100%. Прізвище і імя цього чудили прозоро натякають на етнічну близькість до кокаїнуму :).

  • А вообще забавно читать, когда у некоторых тут на форуме часто подгорает - "Проклятые американские копы! Стреляют в невинных прохожих! Убийцы! Кровожадные чудовища!".
    Просматривая ролик в теме мне лично совсем не удивительно, что американский коп ценит свою жизнь и стреляет первым при малейшей угрозе. И правильно делает! Если учесть, что любой американский прохожий с большой вероятностью вооружён, а так же что неадекваты там есть сплошь и рядом, особенно среди чёрных-нигр и латиносов...

  • 19.11.2018 00:09
    #
    - 7 +

    "Звертає на себе увагу автомобіль, який під'їхав до місця перестрілки та втік. Можливо, водій просто вирішив не втручатись..."
    куди втручатись? не знаючи ситуації встрягати в перестрілку та отримати кулю від копів, які подумають що співучасник?
    Є копи - хай розбираються.

    нагадаю.
    zbroya.info

  • 19.11.2018 13:52
    #
    - 0 +

    не понял при чем тут баба?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати