У магазині алкогольних напоїв застрелили двох неповнолітніх грабіжників. Фото 18+

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin

Поліція Чикаго на місті пригодиПоліція Чикаго на місті пригоди

У м. Чикаго, штат Іллінойс, двоє неповнолітніх грабіжників спробували пограбувати магазин алкогольних напоїв. Кішоун Марзетт, якому було 15 років та Вільям Ларсон, якому було 17 років, зайшли до магазину, і один із них перестрибнув прилавок, і вдарив продавця.

Тим часом, на сходовій клітці на верхньому поверсі будівлі цю картину побачив родич власника магазину. Він дістав свій пістолет та застрелив обох грабіжників, у одного з яких була вогнепальна зброя.

Поліція також розслідує низку аналогічних пограбувань, які незадовго до цього випадку були скоєні неподалік.

У випуску новин також можна почути історію жінки на прізвище Вільямс, яка розповіла, що за тиждень до цього Марзетт викрав її автомобіль, покатався на ньому, та розбив. «Він був чудовим хлопцем» - каже вона, проте їй шкода, «що він не засвоїв цей урок, і повернувся за стару справу».

Двоє грабіжників намагались пограбувати алкогольний магазин та загинули.Двоє грабіжників намагались пограбувати алкогольний магазин та загинули.

На відео можна побачити, що на вхідних дверях до магазину красується наліпка з перекресленим пістолетом. Проте вона, чомусь не рятує власника магазину від збройних пограбувань. За 5 років до цього, той самий магазин також намагались пограбувати.

Родич власника магазину алкогольних напоїв застрелив двох неповнолітніх грабіжників

Тоді двоє озброєних грабіжників вирішили пограбувати магазин іншим способом. Один з них пішов всередину, а інший чекав на вулиці. Проте один із продавців побачив підозрілого чоловіка ззовні, відібрав його пістолет, і застрелив його. Але інший грабіжник, що вибігав з магазину, підстрелив відважного продавця. Куля влучила йому в живіт, проте за декілька днів його виписали з лікарні.

Вбитим грабіжником виявився 41-річний Клівленд Коллінз, який раніше був засуджений за наркотики. Його спільника так і не знайшли.

Раніше ми розповідали про невдалу спробу пограбування винного магазину у штаті Міссурі.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1269 , Коментарів: 4 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 21.12.2018 19:06
    #
    - 0 +

    Минуснули пока не выросли..
    Правильно и сделали,как бы их всех таких вычислять и минусовать в детстве )

  • 21.12.2018 22:49
    #
    - 2 +

    І знову лад у світі навела громадська зброя у руках сміливого хлопця. А от випадок потрапить до статистики "численних жертв від вогнепальної зброї" який обов'язково опублікує "Голос Америки" - ті іще маніпулятори і хоплофоби.

  • 21.12.2018 23:15
    #
    - 1 +

    Так активно раздуваемая SJW статистически огромная смертность среди чернокожего населения США от рук белых граждан на 99% оказывается самообороной или предотвращением преступления. Итогом становится полный треш в вопросах социальной политики и запреты огнестрела, приводящие к "выравнивания показателей смертности по расовому признаку". Что на практике означает в штатах с запрещенным КС и "штурмовым" огнестрелом: 100% ограблений с убийством являются грабежи белых граждан вооруженными черными.

    www.youtube.com

  • 29.11.2019 19:40
    #
    - 0 +

    На відео беруть інтерв'ю у чорношкірих і всі вони або постраждали від тих грабіжників, чи просто засуджують їх. Значить, не всі афроамериканці такі потвори.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати