Тенденція однако - 4 поліцейських побили і пограбували перехожого в Кременчуці

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

У Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.У Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

29 грудня слідчими теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки Управління Національної поліції в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

За попередньою інформацією, ввечері 27 грудня в місті Кременчуці працівники поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями.

За даним фактом територіальним управлінням ДБР у місті Полтаві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Поліцейських затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру.

Нещодавно ми розповідали про те, що 24 грудня на Волині два працівника поліції пограбували школярів.

1,0 1 -1 3
Коментарів (5)

  • 29.12.2018 20:47
    #
    - 7 +

    Знов мусоранелюди проявили свою сутність. Долюстрував Аваков вже до краю.

    • 29.12.2018 22:47
      #
      - -6 +

      Шановний, може, досить вже?
      Таке враження, що Ви запрограмовані на лайку з приводу будь-якої новини за участю поліції. Виглядає, м'яко кажучи, не на Вашу користь...

      • 29.12.2018 22:49
        #
        - 6 +

        Дійсно? Тобто не те Вас бентежить що мусора вже гопстопом зайнялись, а те що я відкрито за це їх не поважаю? )))
        Чи Вас просто моя лайка непокоїть?

  • 30.12.2018 09:46
    #
    - 4 +

    Ну що ви обурюєтесь? Для поліцейських важливо знайти підходящу дєнєжну "тєму". Ці знайшли таку, на більше розуму не вистачило...

  • 30.12.2018 10:40
    #
    - 6 +

    Чекаємо на заяву ще якогось Бебеха - перехожий був наркоман, копи були під прикриттям і діяли в рамках уставу.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати