Якими вогнепальними "іграшками" бавляться українські політики. Репортаж

| Політики та зброя | Автор: Web admin

Леонід Кравчук зі зброєюЛеонід Кравчук зі зброєю

Дискусія про легалізацію короткоствольної вогнепальної зброї – тренд останніх років. Нардепи пропонують вирішити цю проблему законодавчо.

Проте зброя у політиків є і так – як дорога розвага.

Зброя зазвичай улюблена іграшка чоловіків. Витрачають на неї шалені гроші і колекціонують десятками екземплярів. Політики особливо.

Перший президент України Леонід Кравчук хвалиться своєю найдорожчою рушницею. Її він знайшов і купив з колекції Германа Герінга – правої руки Гітлера. Кравчук каже: стріляє з неї лише по кабанах.

А от без маленького кольту Кравчук навіть не може заснути. Щовечора дістає його з сейфу та кладе під подушку. Хизується, що головний герой "Чудової сімки" користувався таким само.

Перший президент каже легалізації короткоствольної вогнепальної зброї упевнене "так". "Я прихильник того, що якщо держава не може забезпечить мій спокій, то я мушу захищатись сам. Як? Зброєю", - ділиться Кравчук.

А от перший заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян та голова кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін до легалізації короткоствольної зброї ставляться обережно.

"Це важливі питання, які треба прописувати в законі. Це дуже важкий закон, і я не думаю, що Верховна Рада швидко ухвалить рішення щодо нього", - каже Троян. Втім зброю він любить і, окрім нагородної, має гвинтівки вартістю у кілька тисяч доларів.

Також має Форт-17 – його отримав з рук президента у Маріуполі. Ще один пістолет, Глок-34, вручив йому Полторак.

Нардеп-мільйонер Алєксєєв з дитинства займаюся кульовою стрільбою. І вважає, що мати коротку вогнепальну зброю має кожна домогосподарка.

"Коли злочинець буде знати, що у кожної домогосподарки може бути справжня вогнепальна зброя, він тричі подумає, чи підходити до неї", - впевнений нардеп.

Алєксєєв зазначає, щоб отримати дозвіл МВС на носіння зброї, потрібна лише довідка від психіатра, нарколога і довідка про несудимість.

Та зброя в руках чоловіків-політиків не лише забавка, але за потреби вони готові до захисту. Перший президент України попереджає: якщо хтось вирішить навідатись до нього без запрошення вночі – буде стріляти без попередження.

Депутати похизувалися своєю зброєю

1,0 1 -1 9
Коментарів (8)

  • Важкий закон,звичайно менеджеру Воля кабель який зробив шидкій зліт по соцліфту ще в голові паморочиться, пілоти винищувачів і при 7-9 G свідомість втрачали ,а він певно 99 набрав,але чому не притомні слуги народу мусять щось дозволяти чи не дозволяти мені чи Вам панове ,саме слово дозвіл коробить,я не дитина і не залежу від тих хто створює своє казкове життя і за мій рахунок теж,притомний і освідчений топ менеджер сказав би,це важливий закон життево необхідний і я весь час свій витрачу щоб він був прийнятий,а так звичайно нагорядняками обложились ,а іншим не на часі,до речі а нагородняка від "денериленери" не мае цей кін,Кравчук молодець і зрою любить і журналістку під руку галантно трима,ось тільки пальці на гачку постійно,тут нам до американців як до неба раком,а так притомний і адекватний,мені до цього часу здається, що рано його перебрали,рижий дуже вже загравав з рашкою,такий собі молодший брат,і просрав майже все за безцінь,за пару папірців які нічого не варті як час показав.

  • 02.03.2019 16:42
    #
    - 4 +

    Это какой-то......позор!!!

  • 02.03.2019 17:42
    #
    - 6 +

    Про що була ця передача? Про гладких, ситих, розївших на державних грошах пики, істот, які щось там собі хрюкають під ніс?

  • 02.03.2019 18:12
    #
    - 8 +

    Для цих "сонцеликих" непотрібно ніяких законів, для їх ідентифікації потрібно примусити носити жовті штани (фільм Кіндза-дза). Вони нагороджують один одного "стріляючими іграшками", які для решти холопів "не на часі"

  • 04.03.2019 10:27
    #
    - 5 +

    Интересно, а кольт у Кравчука - "наградняк" или на каких основаниях?
    А Троян - ещё одно полицейское позорище. Он даже не в курсе, что в Раде уже больше 4 лет лежат два законопроекта про оружие...

    • 05.03.2019 05:23
      #
      - 3 +

      Все він в курсі. Продовжує справу дегенерала Бандурки-Антибіотика, який запоров на початку 1990-х ініціативу Чорновола, Лук'яненка і Хмари по узаконенню короткостволу для населення.

  • 04.03.2019 21:51
    #
    - 4 +

    Це якісь жах. Як вони тими стволами розмахують і на журналістів направляють. Пальці на спусках... І ці люди мають щось дозволяти? В них нема бази стрілецької культури.

  • 05.03.2019 05:21
    #
    - 7 +

    Похизувалися своєю тупістю. Підтверджених експертизою рушниць із колекції Герінга - одиниці, по всьому світу. Дача Герінга була в американській зоні окупації, відповідно майже все осіло на Заході. Десь до 2005-го року в Україні, та й взагалі у колишньому СРСР, офіційно визнаних "ружжів Герінга" не було. Зараз, думаю, ситуація не дуже змінилась, хоча 10-15 років назад купити справжнє "ружжо Герінга" можна було набагато дешевше, ніж тепер. На аукціонах RIA i JDJ тоді справжні рушниці Герінга та Гітлера стартували з 10000$ і 7000$ відповідно, фінальні ціни десь в районі 200000$ і 140000$. Нарешті, тільки дебіл буде зберігати "ружжо Герінга" в одній кучі з дешевою сучасною реплікою револьвера, тим паче, часто стріляти з нього на полюванні. Якщо ружбайка справді аутентична, то показують такі речі разом із заключенням і сертифікатом, це додає +500% до понтів. Моя думка - впарили Кравчуку, як лоху, "ліву" рушницю за космічною ціною :). Так йому і треба :).
    Троян нехай свій нагородняк засуне собі і своєму шефу в темне місце, або терміново по-справжньому відпрацьовує його на фронті.
    Аброськін - профнепридатний "совок".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати