П'яний СБУшник вистрілив іноземцю в голову

| Кримінал, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin
По-русски

 П'яний СБУшник вистрілив іноземцю в головуП'яний СБУшник вистрілив іноземцю в голову

Вночі 11 вересня співробітники лінійного відділу міліції на станції Сімферополь затримали мешканця Сумської області, який вистрілив в обличчя мешканцю Азербайджану.

Як повідомили правоохоронці Сімферополя, сумчанин 1978 року народження, котрий перебував у відпустці в Сімферополі, о першій годині ночі на з/д вокзалі вистрілив з травматичного пістолета калібру 9 мм впритул в обличчя громадянинові Азербайджану 1966 року народження. На місце події прибув наряд міліції, який патрулює територію вокзалу.

Потерпілого доставили у відділення реанімації, зараз він у лікарні ім. Семашко, око врятувати не вдалося.

Стрільця у стані сильного алкогольного сп'яніння було затримано й доставлено в ізолятор тимчасового утримання. Він був настільки п'яний, що давати які-небудь пояснення зміг тільки після повного протверезіння. Причиною стрілянини став нібито конфлікт на побутовому ґрунті.

Затриманий – співробітник управління СБУ України в Сумській області. У мить затримання він був настільки п'яний, що навіть не намагався чинити опір.

Зазначимо, що в квітні цього року цей же СБУшник вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Він проходив по кримінальній справі за хуліганство та опір працівникам ДАІ.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати