Американські поліцейські розстрілюють автомобіль злочинців, яких вони переслідували через все місто. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Американські поліцейські розстрілюють автомобіль злочинців, яких вони переслідували через все містоАмериканські поліцейські розстрілюють автомобіль злочинців, яких вони переслідували через все місто

Поліція міста Мемфіс, штат Теннессі, опублікувала відеозапис шаленої погоні за викраденим автомобілем Toyota Camry, за кермом якого перебувала 22-річна Меган Реівера та її спільник, 30-річний ДеАнжело Браун.

Поліція спробувала зупинити автомобіль, який злочинці викрали у 72-річної бабусі з Південної Кароліни, проте водійка не підкорилась наказам, і втопила педаль у підлогу.

В ході 10-хвилинного переслідування поліцейським вдалося пробити одне колесо, проте неодноразові спроби розвернути, затиснути та зупинити автомобіль, провалились.

Врешті-решт, поліції все ж вдалося затиснути втікачів на вузькій вулиці, проте Реівера не збиралась здаватись – вона переїхала одного з офіцерів, і лише після цього решта поліцейських відповіли їй шквалом вогню зі своєї зброї.

Обидва злочинця загинули. Офіцер, якому Реівера переїхала обидві ноги, потребує декількох операції, і лікарі не знають, чи зможе він знову ходити. Суд присяжних виправдав дії всіх шістьох поліцейських.

Нагадаємо, у лютому 2016 року патрульна поліція під час нічної погоні у Києві застрелила неповнолітнього пасажира автомобілю.

Dashcam Video Shows Shooting After Intense Police Chase in West Memphis, Arkansas

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 4264 , Коментарів: 16 - 13 +
1,0 1 -1 13
Коментарів (16)

  • 09.04.2019 11:32
    #
    - 1 +

    первый комент должен быть о том, какие неумелые копы, водить ну совсем не умеют, помяли патрульную машину...

    • 09.04.2019 11:47
      #
      - 0 +

      И не одну.

    • 09.04.2019 12:37
      #
      - 0 +

      те, если я Вас правильно понял, то Вы утверждаете, что у нас подготовка полицаев не хуже, чем в США?

      • 09.04.2019 14:59
        #
        - 0 +

        нет, я не имел этого ввиду,
        попробую разьяснить для любителей теории заговора и конспирологов - я имел ввиду что первый комент к этой публикации должен быть о том, какие неумелые копы, водить ну совсем не умеют, и помяли патрульную машину

        • 09.04.2019 16:41
          #
          - 0 +

          ну да, машина битая, но абсолютно по разным причинам и с разным результатом на выходе.

  • 09.04.2019 11:46
    #
    - 0 +

    Копы используют полицейские машины для блокировки нарушителя. Может это и правильно. Но дорого. Повезло, что никого не сбили.
    Правильней сделать в полицейской машине люк, через который высовывается второй полицейский и стреляет по не останавливающейся машине в случае, когда нарушитель пытается удрать. Стрелять в тот момент, когда неуправляемый автомобиль не нанесёт ущерба окружающим и не разрушит опасное строение (например, автозаправку).

  • 09.04.2019 11:48
    #
    - 11 +

    копи до останнього робили все, аби затримати. зупинити, вибити скло, витягти. а не розстріляти. якісна робота. шкода того, що зрештою попав під колеса. ох, не хотів би я бути на його місці...

    • 09.04.2019 14:02
      #
      - 1 +

      Коп просто робив свою роботу - не треба його жаліти, він знав на що йшов.
      От тіки різниця з Україною велика - там копам які постраждали на службі - найкраще лікування та довічне утримання за кошт держави.
      Тому коли коп виходить на службу - розуміє що за ним уся міць держави і йому треба хвилюватися лише про одне - як якісно виконати свою роботу... принаймні формується таке враження - Я не є єксперт з того як там в США живеться копам(В ютубе є інтервью з руськомовним копом в США).

      От ябки наших копів, суддів і прокурорів так змотивувати.

  • 09.04.2019 11:54
    #
    - 2 +

    В штатах навіть злочинці, що тікають від копів включають повороти

    • Вітаю Руслане,тебе тільки це дивує,вказувати напрямок руху вмикаючи поворотні ліхтарі це норма і повага до інших,я знаю що і ти і я завжди так робимо і ще купа народу навіть на сільських дорогах,головне і іншому бабуся в 72 їздить на кемрі,поліцейські не порушують правил і не ганяють практично по зустрічних смугах,літні люди в 60 та 70 років літають на власних чи клубних літаках і живуть повноцінним життям,ми відстаем на 30 років навіть від Польші,і рівень життя в США просто захмарний для нас,і поліцейські на висоті,на відміну від наших для яких держслужба це соцліфт з реактивним прискорювачем,тому і стають такі непритомні від перенавантажень.

    • 15.04.2019 10:49
      #
      - 0 +

      Да, украинским копам не к чему было бы придраться! Вначале она вообще на светофорах тормозила.

  • 09.04.2019 15:45
    #
    - 1 +

    Вперше бачу щоб злочинці, яких переслідує поліція, вмикали "повороти" перед здійсненням маневру (2:00) от що значить звичка і виховання. Не те що у "наших" водіїв - дебілів які вмикають (якщо взагалі вмикають) ПІСЛЯ початку маневру.
    Нехай на тому світі передають вітання Боні і Клайду - порахують разом у кого дірок на двох більше і кокс був краще. Не жаль ані трохи.

  • 10.04.2019 12:58
    #
    - 0 +

    почему нет воплей про невиновных пассажиров, по которым стреляли?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати